Ingrediente:
– 500 g capsune proaspete
– 3 pachetele de jeleu de capsune
Pentru baza de biscuiti
– 250 g biscuit simpli
– 100 g unt
– 60 g zahar
– 90ml (9 linguri) apa rece
Ingrediente:
6 oua, 1l lapte, 250 gr zahar, 250 gr malai sau faina de orez, 3 pliculete de zahar vanilat, 100 gr ciocolata amaruie, cacao (optional).
Ingrediente:
300 g nuca (jumatati)
Blatul:
6 oua
200 g zahar pudra
2 linguri cacao
4 linguri faina
1 lingura apa minerala
1 praf de copt
Ingrediente:
Blat:
200 g faina 4 linguri zahar
1 lingurita coaja de lamaie rasa
100 g unt sau margarina
1 ou 1 plic zahar vanilat
o priza sare
Ingrediente:
600 g de faină
1 praf de copt
3 ouă
2 linguri de ulei
1 cană de lapte covăsât (iaurt cam 250 ml)
Sare
Apa călduţă
Umplutură: orice doriti (mere, brânză, carne, dovleac, spanac, dulceata,etc)
Ingrediente:
Blatul:
6 oua
150g zahar
3 linguri cacao
100 g faina
3 linguri apa minerala
1 praf de copt
esenta de rom
Ingrediente:
300 g branza de vaci
1 ou
o lingura zahar
130 g faina
1/2 pachet praf de copt
o lingura gris
coaja de lamaie,un plic zahar vanilat,2 picaturi esenta de rom
ulei pentru prajit
zahar pudra vanilat pentru pudrat
Ingrediente:
Blatul:
5 oua
150 g zahar
3 linguri cacao
1 varf de cutit sare,
2 picaturi de zeama de lamaie
100 g faina
2 linguri ulei
2 linguri smantana
Ingrediente:
Cantitate : 8-10 portii
• 80 gr unt sau margarina Rama
• 500 gr biscuiti amaretti (reteta ce o puteti gasi printre retetele mele), sfaramitati fin
• 300 gr ciocolata alba
• 425 ml frisca lichida
Ingrediente:
Pt. forma eclerelor trebuie:
250 ml apa
50 ml ulei
150 g faina
5 oua
un praf de sare
Ingrediente:
Pt pandispan:
-100 g faina
50 g amidon
50 g cacao
150 g zahar
6 oua
80 g unt
1 plic praf de copt
Ingrediente
250 g faina
375 g zahar pudra
1 lingurita de bicarbonat de sodiu
250 g unt
50 g pudra de cacao
250 ml de lapte batut
2 oua, batute
Ingrediente:
1 cutie lapte condensat cca. 400 gr.
biscuiti simpli (3-4 biscuiti pt. fiecare portie)
cafea tare cca. 200 ml
1 plic budincã de vanilie
smântânã pt. friscã
Ingrediente:
Ingrediente (pentru o tava de 26×17 cm): 5 oua, 5 linguri zahar, 5 linguri faina, 100 gr unt la temperatura camerei sau margarina, ½ praf copt,
Ingrediente:
Cum se prepara si de ce anume ai nevoie:
1. 5 oua
2. 2 cani si un sfert de faina
3. o cana si jumatate de zahar
4. 50 ml ulei
5. 50 ml apa
6. un plic de praf de copt
7. 2 lingurite esenta de vanilie
8. 2 banane medii spre mari
Pentru aluat:
250 g biscuiti obisnuiti
1 ou
100 g unt
2-3 linguri de lapte
Pentru crema:
250 g mascarpone
Indiferent ca esti femeie sau barbat, iti doresti un par frumos si sanatos si, in ciuda faptului ca produsele de infrumusetare incearca „sa ti se strecoare pe sub piele” prin intermediul publicitatii, trebuie sa stii ca niciun tratament intensiv
Un par lung, frumos si sanatos nu se obtine printr-o minune. Aceste rezultate cer timp, atentie si o ingrijire temeinica. Daca iti doresti sa ai suvite mai lungi si dese, fara sa fii nevoita sa apelezi la mese, incearca
Ingrediente :
– 500 g. lapte praf
– 200 g. zahar pudra
– 100 g. nuca de cocos
– 200 g. unt
– 1 lingura mare smantana
Ceaiul rosu sau planta rooibos este adesea prescris in cazurile de tensiune, insuficienta hepatica ori depresie. Planta poate fi utilizata chiar si de persoanele cu pietre la rinichi, deoarece nu contine acid oxalic. Acest ceai este un produs originar