ada26, Author at Sfatulparintilor.ro - Pagina 3 din 5
Ultimele

ada26

Prajitura cu capsune in straturi

Ingrediente: 
– 500 g capsune proaspete
– 3 pachetele de jeleu de capsune

Pentru baza de biscuiti
– 250 g biscuit simpli
– 100 g unt
– 60 g zahar
– 90ml (9 linguri) apa rece

18 februarie 2011

Sarlota cipriota

Ingrediente: 
6 oua, 1l lapte, 250 gr zahar, 250 gr malai sau faina de orez, 3 pliculete de zahar vanilat, 100 gr ciocolata amaruie, cacao (optional).

18 februarie 2011

Prajitura cu nuca

Ingrediente: 
300 g nuca (jumatati)
Blatul:
6 oua
200 g zahar pudra
2 linguri cacao
4 linguri faina
1 lingura apa minerala
1 praf de copt

18 februarie 2011

Tarta Slim cu capsune

Ingrediente: 
Blat:
200 g faina 4 linguri zahar
1 lingurita coaja de lamaie rasa
100 g unt sau margarina
1 ou 1 plic zahar vanilat
o priza sare

18 februarie 2011

Plăcinte uşoare

Ingrediente: 
600 g de faină
1 praf de copt
3 ouă
2 linguri de ulei
1 cană de lapte covăsât (iaurt cam 250 ml)
Sare
Apa călduţă

Umplutură: orice doriti (mere, brânză, carne, dovleac, spanac, dulceata,etc)

18 februarie 2011

Prajitura preferata

Ingrediente: 
Blatul:

6 oua

150g zahar 

3 linguri cacao

100 g faina

3 linguri apa minerala

1 praf de copt

esenta de rom

18 februarie 2011

Papanasi prajiti

Ingrediente: 
300 g branza de vaci
1 ou
o lingura zahar
130 g faina
1/2 pachet praf de copt
o lingura gris
coaja de lamaie,un plic zahar vanilat,2 picaturi esenta de rom
ulei pentru prajit
zahar pudra vanilat pentru pudrat

18 februarie 2011

Prajitura rapida

Ingrediente: 
Blatul:
5 oua
150 g zahar
3 linguri cacao
1 varf de cutit sare,
2 picaturi de zeama de lamaie
100 g faina
2 linguri ulei
2 linguri smantana

18 februarie 2011

Tort white & black

Ingrediente: 
Cantitate : 8-10 portii

• 80 gr unt sau margarina Rama
• 500 gr biscuiti amaretti (reteta ce o puteti gasi printre retetele mele), sfaramitati fin
• 300 gr ciocolata alba
• 425 ml frisca lichida

18 februarie 2011

Eclere

Ingrediente: 
Pt. forma eclerelor trebuie:
250 ml apa
50 ml ulei
150 g faina
5 oua
un praf de sare

18 februarie 2011

Tort inimioara cu crema de trufe

Ingrediente: 
Pt pandispan:
-100 g faina
50 g amidon
50 g cacao
150 g zahar
6 oua
80 g unt
1 plic praf de copt

18 februarie 2011

Tort pufos cu ciocolata si unt de arahide

Ingrediente

250 g faina 
375 g zahar pudra 
1 lingurita de bicarbonat de sodiu 
250 g unt 
50 g pudra de cacao 
250 ml de lapte batut
2 oua, batute

18 februarie 2011

Dolce da Casa (Desertul Casei)

Ingrediente: 
1 cutie lapte condensat cca. 400 gr.
biscuiti simpli (3-4 biscuiti pt. fiecare portie)
cafea tare cca. 200 ml
1 plic budincã de vanilie 
smântânã pt. friscã

18 februarie 2011

Prajitura « Dunarea »

Ingrediente: 
Ingrediente (pentru o tava de 26×17 cm): 5 oua, 5 linguri zahar, 5 linguri faina, 100 gr unt la temperatura camerei sau margarina, ½ praf copt,

18 februarie 2011

Chec cu banane

Ingrediente: 
Cum se prepara si de ce anume ai nevoie:

1. 5 oua
2. 2 cani si un sfert de faina
3. o cana si jumatate de zahar
4. 50 ml ulei
5. 50 ml apa
6. un plic de praf de copt
7. 2 lingurite esenta de vanilie
8. 2 banane medii spre mari

18 februarie 2011

Cheese cake cu dulceata de afine

Pentru aluat:
250 g biscuiti obisnuiti
1 ou
100 g unt
2-3 linguri de lapte

Pentru crema:
250 g mascarpone

17 februarie 2011

Alimentatia potrivita pentru un par sanatos

  Indiferent ca esti femeie sau barbat, iti doresti un par frumos si sanatos si, in ciuda faptului ca produsele de infrumusetare incearca „sa ti se strecoare pe sub piele” prin intermediul publicitatii, trebuie sa stii ca niciun tratament intensiv

17 februarie 2011

Solutii pentru cresterea parului

  Un par lung, frumos si sanatos nu se obtine  printr-o minune. Aceste rezultate cer timp, atentie si o ingrijire temeinica. Daca iti doresti sa ai suvite mai lungi si dese, fara sa fii nevoita sa apelezi la mese, incearca

17 februarie 2011

Bomboane Raffaello

Ingrediente  :

 – 500 g. lapte praf

– 200 g. zahar pudra

– 100 g. nuca de cocos

– 200 g. unt

– 1 lingura mare smantana

10 februarie 2011

Beneficiile ceaiului rosu

  Ceaiul rosu sau planta rooibos este adesea prescris in cazurile de tensiune, insuficienta hepatica ori depresie. Planta poate fi utilizata chiar si de persoanele cu pietre la rinichi, deoarece nu contine acid oxalic. Acest ceai este un produs originar

10 februarie 2011