Persoanele care consuma iaurt au parte de o alimentatie completa, intrucat acesta contine proteine de calitate, potasiu, calciu, vitamine si bacterii probiotice (acestea iti normalizeaza flora intestinala), grasimi care ajuta la satiatie si glucide modificate pentru o asimilare mai
Va propun acum o alta alternativa la clasicul snitel sau friptura de piept de pui sau curcan, la care am ajuns pornind chiar de la 2 bucati de piept de curcan pregatite pentru snitele.
Un masaj cu ciocolata poate fi o terapie excelenta pentru a te relaxa. Un adevarat deliciu in arta culinara, ciocolata detine proprietati benefice si in ceea ce priveste sanatatea organismului: intareste moralul, contine antioxidanti importanti pentru intarirea sistemului imunitar,
Esti obosit tot timpul, indiferent de cat de mult te-ai odihni si oricat de tarziu te-ai trezi? Oboseala pe care o simti poate avea cauze la nici nu te-ai gandit, total independente de orele de odihna pe care le
Arsurile la stomac sunt adesea descrise ca o „durere vie” care se situeaza sub stern sau popular zis in capul pieptului. Multe persoane asociaza aceste senzatii neplacute cu mesele copioase, foarte bogate in grasimi, in timp ce altele resimt o
Desi le consideri obiceiuri sanatoase, practicate in exces acestea pot deveni un real pericol pentru corpul tau. Iata cateva dintre lucrurile pe care le faci pentru a avea o stare buna, dar care iti pot face rau daca intreci masura.
Ingrediente:
– 1 kg ficat pui
– 4 oua +1 ou
– 1 legatura patrunjel verde
– 5 legaturi ceapa verde
– sare,piper dupa gust
-100 ml ulei
-100 g smantana
Ingrediente
2 jumatati piept de pui
50g unt la temperatura camerei
Vremea s-a incalzit, presiunea atmosferica s-a modificat, iar schimbarile acestea actioneaza asupra corpului nostru, ducand la o scadere a presiunii sangelui. Multe persoane, in general batranii si copiii, sufera primavara de oboseala, lipsa de energie, stari confuze si chiar depresie.
Primavara este momentul in care totul prinde viata, in care natura inverzeste, pasarile canta mai frumos, iar soarele ne incalzeste mai mult cu fiecare zi care trece. Oricat de mult ne-am bucura ca scapam de iarna grea, de vantul si
Ai nevoie de: 40 g carne alba de pui, 2 linguri cu suc de portocale, 30 g orez, un morcov mare ras, 250 ml apa, o bucatica de unt.
Pastrarea unui decolteu tanar nu trebuie sa fie o misiune imposibila, mai ales ca avem de partea noastra o multime de aliati. Afla cine iti sunt dusmanii si pastreaza pentru cat mai mult timp frumusetea decolteului tau. Castiga lupta cu
Ca orice alta parte a corpului, si mainile au nevoie de ingrijire speciala. Paradoxal, sunt cele mai neglijate si suporta agresiunile sapunului, capriciile vremii, bacteriile de pe majoritatea lucrurilor pe care le atingi. Singura cale sa le pastrezi frumoase si
Ingrediente: 2 morcovi, 100 g peste proaspat (salau, pastrav), 1 lingura de lapte.
Ingrediente:
2 pastravi
3 linguri unt
jumatate de ceapa (fasii)
4-5 catei de usturoi
2 felii de lamaie
faina da grau
1 lingura faina de porumb
500 g smantana
50 ml vin
3 linguri conjac
sare, piper, foaie de dafin, oregano
Un ceai rece sau cald, pregatit cu ingrediente naturale, poate fi revigorant si totada foarte sanatos, indiferent de anotimp. Daca pana acum nu v-ati gandit la o gradina special conceputa pentru plante de ceai, timpul nu este pierdut. Veti constata
Se mai pot numi mirodeniile lumii europene, sunt ieftine si la indemana oricarei gospodine. Cresc fara pretentii in gradina si ghivece; cu doua-trei pliculete de seminte aveti verdeturi proaspete tot anul. Iar unele dintre ele se inscriu si in categoria
Ingrediente
Aluatul: 250 g faina,100 g nuci mcinate, 150 g unt, 150 g zahar pudra, 30 g cacao, un plic cu zahar vanilat, 3 galbenusuri, 30 ml rom.Bezelele:3 albusuri, 210 g zahar tos, o lingura zeama de lamiie.Crema:50 g unt, 50 g marmelada fina sau crema de tort.
Mod de preparare
Intr-un castron, se freaca untul moale cu zaharul, se adauga pe rind, galbenusurile, amestecind dupa fiecare, apoi romul, si la urma,faina, impreuna cu nuca macinata si cacaua neparat cernuta prin sita de sirma inoxidabila.Se amesteca cu lingura si apoi cu mina, pina cind se incorporeaza toate, fara sa se framinte.Compozitia va fi virtoasa.Dupa ce a stat la rece o ora, se ia din compozitie cite o bucata…