Shop
Ultimele 100 de articole

Semnificatia numelui Raisa. Cum sunt fetele care poarta acest nume

20 februarie 2021, , Vizualizări:
Semnificatia numelui Raisa - sfatulparintilor.ro - cristina-anne-costello-uZSfrgD_fo8-unsplash

Semnificatia numelui Raisa inseamna „fara griji”, iar potrivit originilor slave Raisa inseamna „preaiubita”.

Raisa sau Raissa este un nume personal feminin popular in Rusia si Asia de Sud. Raisa a fost, de asemenea, un nume feminin istoric comun printre evreii din Imperiul Rus, ca varianta de origine ebraica si idis.

Cifra numelui Raisa este 3 ceea ce inseamna ca este o fire energica si extrem de simpatica. Ea da mereu impresia ca este puternica si sigura pe sine, dar uneori este fragila si nu are incredere in ea.

Citeste si: Semnificatia numelui Carmen. Care sunt originile acestui nume si ce inseamna

Semnificatia numelui Raisa – calitati si defecte

Semnificatia numelui Raisa spune ca fetele care poarta acest nume au o usurinta in exprimare, sunt vesele si te pot scoate din orice stare proasta.

Ele stiu ce sa faca si sa spuna pentru a fi placute. Sunt fermecatoare si capteaza atentia celor din jur. Le plac jocurile si orice presupune sa se distreze, preferand sa se uite mereu la partea luminoasa a vietii.

Au tendinta de a se indragosti prea repede si pot fi putin superficiale. Reactioneaza urat cand sunt provocate si nu suporta sa fie mintite.

Sunt curioase si uneori tind sa barfeasca pentru ca ele stiu tot despre toti si toate. Emotiile si relatiile lor pot avea o influenta serioasa asupra destinelor lor personale sau chiar profesionale.

Te mai poate interesa si: Semnificatia numelui Bianca. Cu o vechime de 400 de ani, Bianca are o istorie aparte

Semnificatia numelui Raisa – cum este in copilarie si care sunt talentele ei

Raisa este putin rautacioasa si galagioasa. Mintea ei ascutita invata repede si se plictiseste usor. Daca este demotivata sau nu este convinsa ca face un lucru bun, tinde sa-si iroseasca abilitatile si se concentreaza doar pe distractie.

Si la scoala este la fel. Raisa invata bine daca este in permanenta incurajata. Dansul, desenul si limbile straine sunt toate domenii in care este probabil sa exceleze si, prin urmare, trebuie sa le acorde atentie marita.

Vrei mai multe nume de fete? Ai aici peste 1000 de variante, in ordine alfabetica.

Photo by Cristina Anne Costello on Unsplash

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.