Shop
Ultimele 100 de articole

Semnificatia numelui Nicolae. De unde vine acest nume si ce inseamna

07 februarie 2021, , Vizualizări:
Semnificatia numelui Nicolae - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - model-5688179_1920

Semnificatia numelui Nicolae are mai multe radacini. Se spune ca Nicolae vine din slava si greaca si inseamna “invingatorul poporului”.

Nicolae este un nume de familie sau prenume masculin. Nicolae ca nume de baiat este un nume romanesc de origine greaca veche si o varianta a numelui Nicolas.

Citeste si: Semnificatia numelui Cosmin, unde a aparut si cand se sarbatoreste

Semnificatia numelui Nicolae- calitati si defecte

Semnificatia numelui Nicolae spune ca acesta este un personaj fermecator si prietenos, intotdeauna vesel si plin de glume, dar siret si inteligent, intuitiv si uneori arogant.

Creativ in primul rand, Nicolae este un artist. Este deosebit de receptiv fata de ceilalti si are un suflet bun care trebuie sa se simta motivat pentru a merge mai departe. El uraste monotonia pentru ca este energic, cu o capacitate enorma de actiune.

Simtul umorului sau este, fara indoiala, una dintre cele mai bune calitati ale sale. Totusi natura sa nerabdatoare tinde sa-l faca sa mearga la extreme si se poate supara brusc chiar atunci cand cel mai putin te astepti.

Te mai poate interesa: Semnificatia numelui Darius, origini indepartate pentru un nume de rege

Copilaria lui Nicolae, semnificatia numelui iti spune cum e

Cand este mic, Nicolae poate fi un copil problema, iar parintii sai trebuie sa se asigure ca nu se lasa dominat de capriciile si imaginatia sa.

Educatia lui Nicolae ar trebui sa se bazeze pe anumite principii, care trebuie sa i se explice in mod clar. Este incredibil de creativ si ar fi benefic sa-l incurajezi sa deseneze, sa cante sau sa faca teatru, de exemplu, pentru a evita ca talentul sa se piarda.

Semnificatia numelui spune ca lui Nicolae ii place sa fie apreciat si recunoscut si se bucura de compania altor oameni, vorbind, cantand si razand. Pentru el conteaza enorm sa fie fericit.

De asemenea, in relatiile lui amoroase, el este un tovaras fermecator, care este perspicace si diplomatic, desi uneori se poate lasa dus de val.

Alte NUME DE BAIETI si semnificatiile lor gasesti aici.

Imagine de press 👍 and ⭐ de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.