Shop
Ultimele 100 de articole

Semnificatia numelui Laura. Ce trasaturi are posesoarea acestui nume

12 ianuarie 2021, , Vizualizări:
Semnificatia numelui Laura

Cand astepti pe lume o fetita toata viata ta se schimba si trebuie sa iei o multime de decizii, printre care numele copilului. Noi iti propunem azi numele Laura si iti vorbim despre semnificatia numelui Laura.

Laura este un nume de sex feminin in Europa si America, de origine latina, a carui semnificatie („laurul de dafin”) este o definitie pentru o invingatoare.

Fermecatoare, atractiva, seducatoare si chiar sofisticata, Laura este un zambet, o dulceata, o lumina in viata oricui. Cu toate acestea, sub aspectul placut si foarte aratos, ea este departe de a fi o femeie blanda.

Determinata si energica, intr-un fel sau altul, ceea ce cauta ea este puterea. Acest lucru ar putea fi exprimat printr-o atitudine indrazneata si provocatoare, printr-un comportament nesabuit si conflictual, dovedindu-se uneori experta in arta manipularii.

Citeste si: Semnificatia numelui Diana, de unde vine si cum se traduce in greaca

Laura traieste momentul, fara sa-i pese de consecinte

Laura este suficient de subtila si inteligenta, precum si perspicace si foarte convingatoare. Nu are probleme in a profita de oportunitatile care aterizeaza la picioarele ei.

Departe de a fi indiferenta fata de latura materiala a vietii, ea are un mare simt al afacerilor si are intotdeauna interesele sale cele mai bune.

Semnificatia numelui Laura spune ca ea poate fi destul de nerabdatoare si de obicei se grabeste. Semnificatia numelui Laura spune ca, ea poate fi destul de impulsiva si tinde sa gandeasca inainte, dar numai pe termen scurt. Ea traieste momentul, fara sa se ingrijoreze neaparat de consecinte.  

Te mai poate interesa: Semnificatia numelui Delia. Legatura cu zeita Artemis

Semnificatia numelui Laura – defectele care ii perturba viata

Nu este intotdeauna foarte disciplinata si nici organizata in mod deosebit. Semnificatia numelui Laura spune ca fetele care sunt botezate asa nu suporta constrangeri, ierarhie, autoritate sau critici.

Laura tinde sa fie sensibila si poate reactiona cu brutalitate, furie sau agresivitate. Puterea ei rezida in adaptabilitatea si puterile sale de convingere.

Daca vrei sa vezi si alte nume de fete, gasesti aici peste 1000 de variante!

Imagine de ys15 de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.