Shop
Ultimele 100 de articole

Semnificatia numelui Ilinca. Originile unui nume biblic

14 februarie 2021, , Vizualizări:
Semnificatia numelui Ilinca

Semnificatia numelui Ilinca vine din ebraica si inseamna „Dumnezeul meu este Yahweh”. Este un nume biblic derivat din el care inseamna „Dumnezeu, puternic”; yahweh „numele lui Dumnezeu”.

Numele Ilinca a fost folosit si in Vechiul Testament al Bibliei. Altii spun ca Ilinca este un nume slav care este comun in Romania.

Semnificatia numelui Ilinca este aparte. Ilinca este perfecta pentru o fata mult dorita. Tot ce trebuie retinut este ca Ilinca este cea mai uimitoare fata pe care o poti intalni vreodata.

Citeste si: Semnificatia numelui Maria. Vezi cu ce se potriveste acest nume si ce inseamna

Semnificatia numelui Ilinca – defecte si calitati

Semnificatia numelui Ilinca ne spune ca fetele care poarta acest nume au o inima buna, sunt amabile si extraordinare. Se spune ca au ochi frumosi care nu pot trece neobservati.

Poate fi ciudata uneori, dar este atragatoare in felul ei. Odata ce o vei intalni pe Ilinca, vei dori sa fii prietena ei pentru ca nu te vei plictisi niciodata de ea. De asemenea, are capacitatea de a face orice barbat sa-i cada la picioare.

Este invidiata de alte fete pentru ca este minunata si iubita de toata lumea.

De asemenea, Ilinca este cea mai amuzanta persoana pe care o vei cunoaste vreodata. Ea iti poate pune un zambet pe chipul tau, chiar daca inainte erai foarte trist. Zambeste mereu si nu poti fi suparat pe ea.

Te mai poate interesa: Semnificatia numelui Carmen. Care sunt originile acestui nume si ce inseamna

Semnificatia numelui Ilinca. Un copil cu imaginatie bogata

In copilarie, Ilinca este foarte emotionala si puternic influentata de familia ei. Are o imaginatie bogata si din aceasta cauza se lupta cu tot felul de frici.

Poate fi adesea introvertita si retrasa in primii ani ai vietii sale, mai ales daca nu primeste suficienta afectiune si recunoastere. Uneori este trufasa pentru ca vrea sa fie mereu admirata, sa fie cea mai buna si sa conduca.

Ilinca va lucra probabil in comert, vanzari, relatii publice, publicitate sau justitie.

Mai multe nume de fete, in ordine alfabetica, de la A la Z, gasesti aici!

Photo by Katie E from Pexels

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.