Shop
Ultimele 100 de articole

Semnificatia numelui Bogdan. Vezi de unde vine numele si ce il caracterizeaza

29 octombrie 2020, , Vizualizări:
Semnificatia numelui Bogdan - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - baby-5179347_1920

Daca te gândesti sa ii pui copilului tau numele Bogdan trebuie mai intai sa afli care este semnificatia numelui Bogdan. In majoritatea tarilor din intreaga lume, numele Bogdan este un nume de baiat.

Semnificatia numelui Bogdan spune ca el este format din elementele Bog “Dumnezeu” + dan “dar”.

Numele Bogdan este de origine poloneza si este utilizat in mai multe tari si in diferite limbi ale lumii. Bogdan este intalnit in special in tarile vorbitoare de bulgara, poloneza, romana si sarba, printre altele.

Citeste si: Semnificatia numelui de botez. Cum sa-l alegi si ce inseamna crestinarea unui copil

Semnificatia numelui Bogdan – cum sunt baietii care poarta acest nume?

Baietii care poarta numele Bogdan sunt nerabdatori si uneori anxiosi. Numele Bogdan atrage dupa sine ideea de barbat irascibil.

Copiii care poarta numele Bogdan au nevoie de un mediu calm si sigur si sunt foarte atasati de familia lor. Un mediu fericit si relaxat ii va energiza si ii va incuraja sa ofere tot ce este mai bun.

Personalitatea lor se vede cu adevarat doar la maturitate, cu dobândirea unei anumite intelepciuni. Pâna sa se maturizeze, timiditatea, singuratatea, inhibarea si frica vor face parte din caracterul lor.

Semnificatia numelui Alexandru. Ce inseamna si cum sunt baietii cu numele Alexandru

Semnificatia numelui Bogdan, vezi cat sunt de inteligenti

Se spune ca daca un copil poarta numele Bogdan este un copil caruia ii place sa invete si sa dobandeasca cunostinte. Copiii care poarta acest nume sunt atrasi de tehnologia de ultima ora, science fiction si poate chiar de paranormal.

Abilitatile lor intuitive sunt cu mult peste medie, dar sunt prudenti fata de aceasta capacitate intelectuala. Ei prefera sa se bazeze pe calitatile solide si sensibile ale judecatii lor, deoarece au o mentalitate foarte analitica, asta este semnificatia numelui Bogdan.

Daca ne intrebam ce mai semnifica numele Bogdan, aflam ca un copil cu acest nume are de multe ori un simt ascutit al umorului si ar putea sa fie chiar cinic uneori.

Alte NUME DE BAIETI si semnificatiile lor gasesti aici.

Imagine de Armin Forster de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.