Shop
Ultimele 100 de articole

Cum sa te comporti cand copilul tau adolescent se indragosteste

12 aprilie 2018, , Vizualizări:
adolescent se indragosteste- sfatulparintilor.ro - pixabay_com - valentine-3061479_1920

Adolescentii au inca nevoie de reguli

Adolescentul nu este inca adult si trebuie sa respecte in continuare regulile tale. Desi se considera indragostit, s-ar putea sa nu inteleaga inca diferenta intre dragoste si atractie. Asa ca tu esti in masura sa il inveti sa se protejeze si sa ia decizii pe care le va regreta. Multi parinti au limita minima de 16 ani impusa pentru a incepe sa iasa la intalniri, altii impun ore fixe sau intalniri in grup si nu in doi. Discuta cu copilul tau si explica-i care iti sunt ingrijorarile. Faceti regulile impreuna.

 

 

Adolescenta este momentul in care puteti incepe sa discutati despre sex

Adolescentii din zilele noastre stiu deja destule despre sex , dar este responsabilitatea ta sa fii sigur ca stiu tot despre contraceptie, boli cu transmitere sexuala si alte probleme.

 

 

Fii principalul sustinator al copilului tau adolescent, in momentul primei dezamagiri in dragoste

Cand prima dragoste ia sfarsit si dezamagirea isi face loc, lumea adolescentului se zguduie. Multi oameni duc aceste cicatrice cu ei si in relatiile adulte, asa ca parintii trebuie sa isi sprijine si sa isi ajute copiii sa treaca cu bine de aceste perioade.

 

Dragostea este traita mai intens de adolescenti, fiind o experienta noua. Chiar daca era clar de la inceput ca relatia este sortita esecului si va dura foarte putin, durerea copilului tau este reala si nu trebuie desconsiderata. Arata-i ca iti pasa si asculta daca vrea sa iti impartaseasca cele intamplate, fara sa ii vorbesti de rau fosta pereche. Daca este interesat, impartaseste-i din experienta ta si nu uita sa il asiguri ca isi va gasi din nou dragostea.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.