Cum sa gasim pacea pentru suflet in vremurile tulburi prezente - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sa gasim pacea pentru suflet in vremurile tulburi prezente

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » Cum sa gasim pacea pentru suflet in vremurile tulburi prezente
Cum sa gasim pacea pentru suflet - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - rock-731140_1920

Pacea interioara este unul dintre acele lucruri care se simt diferit pentru toata lumea. Unii o pot numi liniste sufleteasca. Altii ar descri-o ca fiind credinta. Pentru unii, este ca un sistem puternic de radacini care impiedica arborele sa se rastoarne indiferent de modul in care ar putea sufla vanturile.

Cei mai multi dintre noi ar fi probabil de acord ca pacea interioara are mult de-a face cu constiinta de sine si dragostea. Pacea interioara va poate mentine cu picioarele pe pamant atunci cand lumea pare sa se invarta fara control. Cand aveti o adevarata pace interioara, este mai putin probabil sa lasati negativitatea lumii sa va distruga sentimentul de calm.

Chiar si in aceasta lume nebuna, puteti lucra la pacea interioara. Vindecarea energetica, eliberarea, meditatia si multe altele sunt la indemana. Iata cateva sfaturi care va pot ajuta sa gasiti echilibrul pe care il doriti.

Citeste si: Familie de suflet. Fiecare om apartine celor 5 familii spirituale

Renunta la ceea ce nu poti controla

Cei mai multi dintre noi petrecem timp ingrijorandu-ne despre lucruri pe care nu le putem controla. In timp ce o persoana poate face diferenta in propriul mediu si, in multe moduri, chiar poate schimba lumea, exista si alte lucruri pe care nu le poti schimba. Daca ar fi sa-ti faci o lista cu grijile tale, cata energie irosesti pe lucruri pe care nu le poti rezolva de fapt?

Ingrijorarea ne duce rareori undeva – mai ales atunci cand nu suntem cei care detin controlul. Preocupati-va de lucrurile pe care le puteti schimba si lasati restul sa plece. Pacea ta interioara iti va mulțumi.

Te mai poate interesa: Poveste de suflet: Calatoria pe sarma a sufletului unei balerine oarecare

Fi onest cu tine insuti

Nimic nu iti poate perturba pacea interioara decat sa traiesti o viata care nu este destinata pentru tine. De multe ori facem pe plac altora, lasand familia, prietenii sau societatea sa ne dicteze alegerile. In loc sa urmariti ceea ce apreciaza ceilalti oameni (o anumita cariera, educatie sau obiectiv de viata), intrebati-va ce doriti cel mai mult si cautati ceea ce apreciati. Desi acest lucru este mult mai usor de spus decat de facut, viata va fi mai usoara si mai vesela pe termen lung, daca renuntati la pretexte.

Urmareste si Video 8 Sfatulparintilor.ro: Micul suflet si conversatia sa extraordinara cu Dumnezeu. Va ajuta si sufletul tau!

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 24/03/2021