Video 8 Sfatulparintilor.ro: Micul suflet si conversatia sa extraordinara cu Dumnezeu. Va ajuta si sufletul tau! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Video 8 Sfatulparintilor.ro: Micul suflet si conversatia sa extraordinara cu Dumnezeu. Va ajuta si sufletul tau!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Editoriale » Video 8 Sfatulparintilor.ro: Micul suflet si conversatia sa extraordinara cu Dumnezeu. Va ajuta si sufletul tau!
Micul suflet si conversatia sa extraordinara cu Dumnezeu

Cand te ratacesti in griji, suparari, provocari, cand te intrebi de ce esti pe aici pe Pamant, de ce trebuie sa treci prin ceea ce treci, cand nu crezi o iota toate cuvintele spirituale care spun ca totul are un sens, ca evoluezi, ca sa ai rabdare ca va fi bine… da-ti seama ca ceea ce face ca TU sa fii TU – cu vorbele tale, cu zambetul tau, cu ideile tale, cu tot ce aduci tu special pe aceasta lume – nu este carcasa, corpul, este SUFLETUL tau care locuieste in corp si care il foloseste asa cum folosesti si tu masina ca sa ajungi unde ai de ajuns.

TU nu esti corpul tau, dovada ca acelasi corp atunci cand nu mai este in-sufletit, nici nu mai arata a aceeasi persoana care candva era. Daca corpul ar avea vreo putere, ar vorbi, canta si dansa si cand este mort. Deci nu el e cine e omul acela, ci sufletul face ca omul sa fie cine stim noi ca este.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

TU esti sufletul tau. El a venit aici cu un scop. El isi va urma misiunea indiferent ce alte decizii poti lua tu influentat de alti oameni, de ganduri sau emotii care nu sunt in  vibratia lui, adica a iubirii.

Daca sufletul se rataceste, isi va cauta calea dreapta. Intotdeauna sufletul invinge si are prioritate.

Avem nevoie sa ne ascultam sufletul. Insa primul pas este sa intelegem cine e, de unde vine si de ce vine.

Chiar, de ce a venit sufletul tau pe lume? Te-ai intrebat vreodata?

Urmareste acest video care iti poate da speranta sau claritate sau bucurie sau macar pace.

Lucrurile se deruleaza cu adevarat la un alt nivel decat cel pe care il percepem noi aici, in lumea noastra de furnicute pe Pamant. 

Te asteapta AICI si celelalte 7 videouri cu subiecte destinate sufletului tau, drumului sau cat mai lin, eliminarii emotiilor negative, iertarii si gasirii drumului pentru care a venit.

Sa iti fie sufletul usor !

Cu drag si recunosinta,

Cristina Niculescu

Creator www.sfatulparintilor.ro

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Data articol: 05/08/2020