VIDEO 10 Sfatulparintilor.ro: O tehnica de mare ajutor prin care iti dai seama care e cauza din spatele unei probleme de sanatate - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

VIDEO 10 Sfatulparintilor.ro: O tehnica de mare ajutor prin care iti dai seama care e cauza din spatele unei probleme de sanatate

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Editoriale » VIDEO 10 Sfatulparintilor.ro: O tehnica de mare ajutor prin care iti dai seama care e cauza din spatele unei probleme de sanatate
asculta-ti corpul - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - head-3973853_1920

Corpul nostru este casa pe care sufletul si-a ales-o pe pamant si din interiorul careia isi experimenteaza lectiile propuse. Cand sufletul este fericit, corpul este sanatos, gandirea ne este luminoasa si emotiile pozitive. Cand sufletul nu este fericit, are “grija” sa ne arate acest lucru negresit.

Cum? Prin emotii, prin gandire si in cele din urma prin corp.

Cand avem o problema de sanatate, pentru a ne vindeca ar trebui sa cautam cauza de gandire si emotie precum si conflictul din viata de zi cu zi in care am stat in ultima perioada. Acest proces de a fi constient cu privire la ce traim si cream ar trebui sa fie mereu in paralel cu tratamentele medicale destinate insanatosirii. Din pacate, prea multa lume nu face nicio conexiune intre ce striga corpul si stresurile, conflictele de situatii de viata sau de gandire pe care le traiesc. Nu am fost invatati sa facem asta desi asa functioneaza corpul omenesc. Corpul reflecta tot ceea ce se intampla la nivel de minte si nu a fost solutionat acolo.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Din fericire, corpul are o capacitate uluitoare de autovindecare cu conditia ca mintea sa se dea la o parte din calea lui – adica sa coopereze, sustinandu-l cu gandire noua pozitiva, cu solutionarea conflictelor, cu noi abordari la situatii ce pareau de nerezolvat.

In acest video, va arat o tehnica eficienta prin care sa puteti identifica ce sta in spatele unei probleme de sanatate pe care o aveti. Care este conflictul? Care este stresul nerezolvat?

Ea apartine scolii “Asculta-ti corpul” (Ecoute ton corps) a lui Lise Bourbeau ale carei carti sunt traduse in romana la editura Ascendent.

Mai multe VIDEO Sfatulparintilor.ro gasesti aici.

Te poti abona la canalul nostru de Youtube aici.

Sanatate sa fie, ca e mai buna decat toate!

Cu mult drag,

Cristina Niculescu

Creator www.sfatulparintilor.ro

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Cuvinte cheie:
Data articol: 04/07/2021