MESAJE INGERI pentru zodii, luna mai 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

MESAJE INGERI pentru zodii, luna mai 2024

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » MESAJE INGERI pentru zodii, luna mai 2024
mesaje ingeri pentru zodii
Credit foto: Depositphotos.com

Iata mesaje INGERI pentru zodii, pentru luna mai 2024. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire. Ei nu sunt limitati in timp si spatiu, deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Ai incredere in echipa ta de ingeri si cere-le ajutorul! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat si ghidat de Divinitate. Ingerii sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!

Una din formele prin care ingerii iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Iata care sunt mesajele ingerilor pentru cele 12 zodii pentru luna mai 2024.

Mesaje ingeri luna mai 2024 BERBEC

“Viata poate fi electrizanta pentru ca insasi esenta sa inseamna energie. Corpul tau este un remarcabil camp energetic care va raspunde la tratamente pline de iubire. Mainile si inima sunt activate sa ofere energie vindecatoare persoanelor iubite si clientilor sau pacientilor.”

Ai primit acest mesaj deoarece ingerii spun ca poti beneficia de tratamente energetice. Ingerii iti sugereaza sa incepi un tratament cu energie vindecatoare. Poti gasi pe cineva calificat in asa ceva. Totodata, acest mesaj inseamna si ca tu esti in masura sa oferi altora tratamente energetice. Daca te-ai instruit in acest sens sau ai fost calauzit sa urmezi asa ceva, acesta este un semn ca este nevoie de tine si vei obtine rezultate excelente.

Semnificatii suplimentare : curata energia din casa sau din mediul in care traiesti ; esti foarte sensibil la energie, deci curata-te regulat de orice energie pe care ai putea sa o preiei ; protejeaza-te zilnic, vizualizandu-te inconjurat de o lumina alba si purpurie protectoare ; urmeaza cursuri privind tratamente cu energie vindecatoare.

Horoscop special: Planeta morții și a reînvierii PLUTO este retrograd până în octombrie 2024. Începe HAOSUL pentru zodii?

3 ZODII ale căror RUGĂCIUNI secrete vor fi auzite viață până la sfârșitul lunii mai

Evenimente astrologice MAI 2024. Mercur a ieșit din retrograd, intră întunecatul PLUTO. Ce UMBRE ies în lumină?

Mesaje ingeri pentru zodii luna mai 2024 TAUR

“O intalnire intamplatoare nu este o greseala. Este orchestrata divin ca un catalizator, pentru a pune rotile in miscare astfel incat dorintele tale sa dea rod. Acorda mare atentie oamenilor noi pe care i-am trimis in viata ta. Ii vei recunoaste prin senzatia de familiaritate, de confort si de siguranta.”

Ingerii ti-au trimis acest mesaj ca semnal ca cineva nou este pe cale sa intre in viata ta. Aceasta persoana va fi un partener, fie de afaceri, fie de prietenie, fie in sens romantic. Nu cauta tu sa il sau sa o intalnesti, fiindca asta se va intampla in mod firesc. Cand intalnesti aceasta persoana, fii deschis la calauzirea divina care te va indruma spre cai pline de magie.

Semnificatii suplimentare : ai intalnit sau vei intalni sufletul pereche ; permite alto oameni sa te ajute in loc sa incerci sa faci lucrurile singur ; o rugaciune pe care ai avut-o a primit raspuns prin prezenta altor oameni in viata ta ; un nou animal de companie va aparea in viata ta.

Horoscop special: Planeta morții și a reînvierii PLUTO este retrograd până în octombrie 2024. Începe HAOSUL pentru zodii?

3 ZODII ale căror RUGĂCIUNI secrete vor fi auzite viață până la sfârșitul lunii mai

Evenimente astrologice MAI 2024. Mercur a ieșit din retrograd, intră întunecatul PLUTO. Ce UMBRE ies în lumină?

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 02/05/2024