MESAJE INGERI pentru zodii, luna decembrie 2023 - Pagina 6 din 6 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

MESAJE INGERI pentru zodii, luna decembrie 2023

mesaje ingeri pentru zodii
Credit foto: Depositphotos.com

Mesaje ingeri luna decembrie 2023 VARSATOR

O crestere a nivelului tau de abundenta va veni in mai multe forme diferite, unele din ele total neasteptate. Fii deschis sa primesti si sa stii ca aceasta abundenta vine la tine ca sustinere a misiunii vietii tale, a sanatatii si a muncii caritabile.

Veste buna – acest mesaj, adus de la ingerii pazitori ai zodiei tale impreuna cu ingerii abundentei, anunta un val financiar venind spre tine ! O plata pe care o asteptai sau o forma de crestere neplanificata a abundentei tale pot fi pe drum spre tine. Ingerii te calauzesc sa iti tii inima si bratele deschise cu recunostinta si cu gratia de a primi.

Este important sa recunosti acest val cand vine, indiferent sub ce forma vine. Ti se reaminteste ca o folosire inteleapta si responsabila a acestei abundente te mentine in fluxul abundentei divine in continuare. Abundenta este menita sa curga si sa circule, precum aerul si apa, nu sa ramana blocata la tine.

Fii atent la ghidarea divina prin intuitie si semne divine ca sa stii cel mai bine sa simti cand vine acest val si moment. Dumnezeu si ingerii nu pot interveni direct in viata ta datorita liberului tau arbitru insa iti pot da indicatii subtile spre directia cea buna. Valuri subite de inspiratie, o inexplicabila dorinta de a calatori sau chiar un impuls de a contacta pe cineva poate fi un semn care sa descuie acest flux financiar ce vine spre tine.

Horoscop special: Săptămâna se încheie grozav pentru aceste trei ZODII. Efectele se vor simți până la finalul anului!

Eveniment astral special 2-4 decembrie 2023: Se deschide Portalul stelar Antares. Ce PASIUNI deblochează în noi chakra inimii

Cele 3 zodii care vor fi cele mai norocoase în dragoste în acest weekend. Verifică dacă ești în top

Mesaje ingeri pentru zodii luna decembrie 2023 PESTI

Atunci cand iti alimentezi corpul cu o dieta sanatoasa, organica, iti cresti nivelul de energie si capacitatea de a te focusa. Aceasta duce automat la mai multa eficienta, la idei mai bune si la o vibratie mai inalta care atrage oportunitati de aur si relatii benefice.

Ingerii abundentei iti trimit acest mesaj ca sa iti reaminteasca cat e de important sa iti alimentezi mintea si corpul cu alimente cu energie curata si ridicata, ceea ce inseamna cu cat mai putine chimicale, aditivi si cat mai naturale si vii. Atunci cand mancam curat, gandurile si muschii nostri reactioneaza cu viteza, precizie si vigoare. Mancarea sanatoasa te ajuta sa dormi bine, sa inveti usor si sa traiesti frumos !

Poate crezi ca ai nevoie mai intai de bani si dupa aceea sa iti cumperi alimente mai scumpe si mai sanatoase. Totusi, sa stii ca opusul este adevarat : intai trebuie sa ai grija de tine si cu o alimentatie sanatoasa, apoi energia si focusul cresc la o vibratie inalta si abia apoi ai ganduri mai productive, idei mai bune si iti manifesti nevoile si dorintele.

Horoscop special: Săptămâna se încheie grozav pentru aceste trei ZODII. Efectele se vor simți până la finalul anului!

Eveniment astral special 2-4 decembrie 2023: Se deschide Portalul stelar Antares. Ce PASIUNI deblochează în noi chakra inimii

Cele 3 zodii care vor fi cele mai norocoase în dragoste în acest weekend. Verifică dacă ești în top

Raspunsuri primite prin intermediul cartilor oracol marca Doreen Virtue

foto: Depositphotos.com

Photo by Birmingham Museums Trust on Unsplash

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 02/12/2023