Ce sa gatesti ca sa cresti nivelul de calciu din organism
Daca ai probleme cu nivelul calciului, poti apela la suplimente sau la alimente care sunt bogate in calciu.
Iata ce sa gatesti ca sa cresti nivelul de calciu din organism.
Papadia
Papadia este folosita in multe bucatarii datorita savorii usor intepatoare pe care o da mancarii. In plus, frunzele de papadie sunt pline de nutrienti si au un continut mai ridicat de calciu decat spanacul. Uleiul, usturoiul si alte condimente ajuta la echilibrarea gustului intepator al papadiei.
– frunzele de papadie (1 ceasca): 147 mg de calciu.
Alimente bogate in calciu: Cum sa iti maresti aportul de calciu fara sa consumi lactate
Broccolini
E putin mai dulce decat fratele mai mare, broccoli. Pe gratar sau sote broccolini este excelent. In cazul in care nu este expus prea mult aburului sau gratarului broccolini isi mentine vitaminele.
– Broccolini (o ceasca): 55 mg calciu.
Baby Bok Choy
Arata ca un bok choy in miniatura. Aceasta varietate a verzii chinezesti este mai mica si mai gingasa. Incearca sa prepari intreaga leguma si nu o taia. Merge excelent pe gratar ca garnitura pentru alte alimente.
– Baby bok choy (1 ceasca): 75-80 mg calciu.
RETROGRADUL lui MERCUR din 25 NOIEMBRIE poate AGITA aceste 3 ZODII
Lecția DIVINA pe care fiecare ZODIE trebuie să o ÎNVEȚE înainte de 2025