5 diferențe între oamenii bogați și cei din clasa de mijloc - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

5 diferențe între oamenii bogați și cei din clasa de mijloc

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Job, bani, cariera » 5 diferențe între oamenii bogați și cei din clasa de mijloc

Cei mai bogați 400 de americani au împreună o avere mai mare decât cei mai săraci 150 de milioane de americani, arată statisticile. Dar ce se întâmplă cu oamenii DINTRE cele două categorii? Ei sunt clasa de mijloc. Cei care nu sunt nici săraci, dar nu sunt nici bogati. Poate că şi tu faci parte din această categorie…

Clasa de mijloc începe să se micșoreze, conform statisticilor din ultimele decenii. Asta înseamnă că este din ce în ce mai puțin probabil să continui să faci parte din clasa de mijloc în viitor. Cel mai probabil vei deveni sărac sau vei deveni bogat. Tu cum ai prefera? Dacă vrei să fii de partea celor bogați, trebuie să începi să gândești ca bogații.

 

 

Aici sunt 5 diferențe dintre cei din clasa de mijloc și cei bogați din care poți învăța.

 

  1. Oamenii din clasa de mijloc trăiesc confortabil, cei bogați își asumă disconfortul

“Acceptă să nu trăiești în confort. Simte-te confortabil cu disconfortul. Poate fi greu dar este un preț mic pentru a-ți trăi visul.” – Peter McWilliams

“În investiții, lucrurile confortabile sunt rareori profitabile.” – Robert Arnott

Este confortabil să ai un job sigur. Este confortabil să muncești pentru altcineva. Clasa de mijloc crede că a fi confortabil înseamnă a fi fericit, dar cei bogați realizează că lucrurile extraordinare se întâmplă când ne punem în situații de disconfort. Să îți deschizi propria afacere este un risc, dar este nevoie să îți asumi un anume risc pentru a face avere și a atinge rezultate superioare.

Ieși din zona de confort. Uită-te la ce opțiuni ai. Trebuie să simți măcar puțin disconfort pentru a deveni bogat. S-ar putea chiar să fie nevoie să eșuezi, dar ăsta nu este un lucru rău, pentru că dacă nu eșuezi înseamnă că nu faci mare lucru.

 

 

Citeste continuarea pe IDEISIBANI.RO.

Data articol: 11/08/2015