Shop

10 sfaturi de feng shui ca sa aduci ordine si armonie in casa ta

09 septembrie 2017, , Vizualizări: ...
feng shui - sfatulparintilor.ro - foter_com

Potrivit invataturilor fengshui toate lucrurile sunt conectate si totul este energie. Asta inseamna ca singurul lucru pe care il avem mereu este energia care ajuta sa elimina fericirea. Prin urmare prin renuntarea la tot ceea ce nu ne mai trebuie, nu mai folosim sau nu ma vrem – alegeri, cuvinte sau lucruri – facem loc vietii pe care ne-o dorim si meritam. Atunci cand renovam un spatiu, simbolic, iti revizuiesti viata. Iata 10 sfaturi de fengshui ca sa aduci ordine si armonie in casa ta.

 

1. Organizarea nu se refera la perfectiune ci curgere si simplitate

Creeaza-ti obiceiul saptamanal de a renunta la lucruri pentru renovarea spatiilor. Fiecare lucru pe are il detii are nevoie de spatiu. Iar daca acesta se aglomereaza nu mai exista loc pentru schimbare, pentru altceva.

 

 

2. Localizeaza spatiul care te oboseste numai cand te gandesti la el si incepe de acolo curatenia

De fapt, consumi mai multa energie pentru a-l ignora. De ce? Pentru ca dezordinea este, de fapt, amanarea luarii unei decizii, iar lucrurile neflositoare se aduna rapid. Curata spatiul respectiv mai ales daca este unul mare. Imparte-l in zone si ocupa-te de fiecare pe rand. Nu renunta pana nu termini totul.

 

 

3. Gandeste la scara mare insa concentreaza-te pe detalii

Mai intai scapa de ceea ce nu-ti trebuie si mai apoi organizeaza ce opresti. Inainte de a trece mai departe mentine curat acest spatiu timp de mai multe saptamani. Vei deveni cu adevarat bun la asta. Cand onoram un spatiu, calitatea vibrationala a casei si, pe cale de consecinta, energia personala este revitalizata. Iar acest sentiment, hraneste dorinta de a face curatenie si in celalalte zone din casa.

 

 

4. Daca iti ia mai mult de 5 minute nu amana pentru mai tarziu

Actiunile mici fac diferente mari. Lucrurile arata excelent atunci cand sunt aranjate, iar cand esti prea ocupat pentru a avea grija de casa inseamna ca esti prea ocupat pentru a avea grija de propria persoana. Mediul personal reflecta ceea ce esti la acel moment din viata.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu