Shop
Ultimele 100 de articole

10 sfaturi de feng shui ca sa aduci ordine si armonie in casa ta

01 februarie 2021, , Vizualizări:
sfaturi de feng shui

6. Nu exagera

Daca nu ai spatiu pentru ceva atunci mai gandeste-te. Cu cat acumulezi mai multe lucruri cu atat mai gol de simti. Iar cand casa este plina de chestii nu mai este loc de crestere sau de aparitia unor noi oportunitati. Spatiul gol ajuta la manifestarea unor noi posibilitati.

7. Cand cumperi ceva renunta la altceva

Aceasta observatie simpla cultiva un mod important de gandire – aceasta achizitie merita renuntarea la ceva achivalent? Nu renunta la ceva ce iubesti pentru ceva ce abia iti place.

Nu rata nici: Copacul banilor 2021. Ce sa tii in casa si unde sa il pui, in Anul Bivolului de metal

8. Respecta casa ca o fiinta vie care respira

Ai grija ce aduci in locuinta personala. Orice lucru cu o poveste sau asociere negativa aduce acelasi timp de energie in viata si in casa ta. Stabileste standarde inalte pentru locuinta ta, iar ea se va transforma intr-un spatiu sacru.

9. Stabileste o ora zilnic, saptamanal si lunar pentru a face curatenie

Asta nu este o lista retorica. Mai degraba, dezvolta constientizarea nevoilor pe care le are casa ta. Cand intelegi cum este locuinta folosita vei sti cum sa ii pastrezi curatenia.

10. Respecta ritualul de dimineata

In fiecare dimineata deschide larg ferestrele si fa patul. Cand tratam spatiul cu respect si atentie casa ne trimite dragostea sa.

Creeaza frumusete si ordine, iar calitatea vietii tale se va imbunatati. Asa ca incepe cu pasi mici, ai incredere in propriile instincte – cu cat detii mai putine, cu atat mai viu de vei simti.

Imagine de PIRO4D de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.