10 sfaturi de feng shui ca sa aduci ordine si armonie in casa ta - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

10 sfaturi de feng shui ca sa aduci ordine si armonie in casa ta

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » 10 sfaturi de feng shui ca sa aduci ordine si armonie in casa ta
sfaturi de feng shui

Potrivit invataturilor feng shui toate lucrurile sunt conectate si totul este energie. Asta inseamna ca singurul lucru pe care il avem mereu este energia care ajuta sa elimina fericirea. Prin urmare prin renuntarea la tot ceea ce nu ne mai trebuie, nu mai folosim sau nu ma vrem – alegeri, cuvinte sau lucruri – facem loc vietii pe care ne-o dorim si meritam. Atunci cand renovam un spatiu, simbolic, iti revizuiesti viata.

 

Iata 10 sfaturi de feng shui ca sa aduci ordine si armonie in casa ta.

1. Organizarea nu se refera la perfectiune ci curgere si simplitate

Creeaza-ti obiceiul saptamanal de a renunta la lucruri pentru renovarea spatiilor. Fiecare lucru pe are il detii are nevoie de spatiu. Iar daca acesta se aglomereaza nu mai exista loc pentru schimbare, pentru altceva.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

2. Localizeaza spatiul care te oboseste numai cand te gandesti la el si incepe de acolo curatenia

De fapt, consumi mai multa energie pentru a-l ignora. De ce? Pentru ca dezordinea este, de fapt, amanarea luarii unei decizii, iar lucrurile neflositoare se aduna rapid. Curata spatiul respectiv mai ales daca este unul mare. Imparte-l in zone si ocupa-te de fiecare pe rand. Nu renunta pana nu termini totul.

Te mai poate interesa: Zodiac CHINEZESC 2021. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile?

3. Gandeste la scara mare insa concentreaza-te pe detalii

Mai intai scapa de ceea ce nu-ti trebuie si mai apoi organizeaza ce opresti. Inainte de a trece mai departe mentine curat acest spatiu timp de mai multe saptamani. Vei deveni cu adevarat bun la asta. Cand onoram un spatiu, calitatea vibrationala a casei si, pe cale de consecinta, energia personala este revitalizata. Iar acest sentiment, hraneste dorinta de a face curatenie si in celalalte zone din casa.

4. Daca iti ia mai mult de 5 minute nu amana pentru mai tarziu

Actiunile mici fac diferente mari. Lucrurile arata excelent atunci cand sunt aranjate, iar cand esti prea ocupat pentru a avea grija de casa inseamna ca esti prea ocupat pentru a avea grija de propria persoana. Mediul personal reflecta ceea ce esti la acel moment din viata.

5. Plimba-te prin intreaga casa macar o data pe zi

Ar fi bine sa cunosti fiecare coltisor al casei. Acest ritual simplu te ajuta sa constientizezi intregul spatiu din locuinta si impiedici energia stagnata sa ramana in casa.

Citeste si: Stele zburatoare 2021. Harta abundentei pentru Anul Bivolului de metal

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 01/02/2021