Stele zburatoare 2021. Harta abundentei pentru Anul Bivolului de metal - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Stele zburatoare 2021. Harta abundentei pentru Anul Bivolului de metal

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Stele zburatoare 2021. Harta abundentei pentru Anul Bivolului de metal
stele zburatoare 2021 - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - the-four-gods-5221184_1920

Anul Bivolului de metal promite schimbari pozitive, gratie hartii stele zburatoare 2021. Daca Anul Sobolanului a fost dat peste cap din cauza pandemiei Covid-19, Anul Bivolului pare a fi anul vindecarii, al recuperarii.

Stele zburatoare 2021 – Harta

Anul Bivolului te metal incepe in 12 februarie 2021 si se va incheia in 31 ianuarie 2022. Dar poti incepe deja tranzitia aranjarii elementelor care sporesc energia pozitiva si a remediilor care sa micsoreze energia mai putin buna.

Sunt 9 stele zburatoare in feng-shui, fiecare stea insemnad o alta directie si avand un alt inteles. Zona rosie reprezinta norocul si are nevoie de elemente care sa o inmulteasca, iar zona albastra reprezinta zonele nefavorabile care au nevoie de remedii.

Stele zburatoare 2021 – Centru

Centrul stelelor zburatoare in 2021 este numarul 6 – steaua bunastarii. Putem activa norocul la bani plasand in centrul casei altarul banilor, un cufar de comori sau alte simboluri ale abundentei cum ar fi broasca banilor, Qilin, Pixiu si cristale.

Stele zburatoare – Vest

Zona de Vest a camerei/biroului este, de asemenea o zona de bun augur. Pentru a-i creste puterile trebuie adaugate elmente de Pamant, pentru a imbunatati steaua 8 a succesului. Culorile galben, maro, bej sau ghivece din ceramica/lut activeaza zona.

Citeste si: Zodiac CHINEZESC 2021. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile?

Stele zburatoare 2021 – Nord-Vest

Zona de Nord-Vest este reprezentata de steaua 7 albastra. Zona poate atrage certuri, lupte, barfe, procese. Dar ii poti modifica energia reducand elementele de Metal sau aducand mai multe elemente de Apa. Poti schimba culoarea alba/argintie, aurie a mobilei din zona de Nord-Vest cu albastru, culori inchise. Sau poti aduce aici un acvariu cu pesti sau o fantana arteziana.

Stele zburatoare – Nord

Zona de Nord este reprezentata de steaua 2 albastra. Zona simbolizeaza sanatatea, iar pentru a o imbunatati este nevoie de mai mult Metal (alb, argintiu, auriu) sau un obiect din metal. Evita constructiile in zona de Nord in 2021.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 06/03/2021