Diete sanatoase: 7 sfaturi ca sa scazi nivelul grasimilor din mancare - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Diete sanatoase: 7 sfaturi ca sa scazi nivelul grasimilor din mancare

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Alimentatie sanatoasa » Diete sanatoase: 7 sfaturi ca sa scazi nivelul grasimilor din mancare
sa scazi nivelul grasimilor din mancare - sfatulparintilor.ro - piqsels.com-id-irjvo

Cauti noi diete sanatoase si metode de a scadea pe cat posibil nivelul grasimilor din mancare fara a ii schimba gustul delicios? Nu-ti mai face griji, citeste in continuare cateva metode de a reduce grasimile si a ajunge la greutatea dorita.

O parte normala a unei diete sanatoase este consumul moderat de grasimi. Alimentele care contin grasimi ajuta satisfacerea poftei de mancare cu calorii mai putine. Dar ce sa faca cei ce sunt innebuniti dupa ciocolata, inghetata sau branza? Putina creativitate te poate ajuta mult. Iata cateva sfaturi pentru a face alegeri mai sanatoase si mai sarace in grasimi pentru tine si pentru familia ta.

Tigaile de teflon ideale pentru dietele sanatoase

Cu ajutorul tigailor de teflon reduci cantitatea de ulei la gatit. Inca  o idee utila este sa tii uleiul intr-o sticla cu vaporizator. Vei doza, astfel, mai bine cantitatea folosita. Daca o reteta necesita 3 lingurite de ulei, trebui sa reduci cantitatea la cel mult doua.

Dietele sanatoase au mai putine grasimi

Chiar daca iti plac alimentele grase, pur si simplu nu le cumpara. Alege in schimb alte variante cu nivel redus de grasimi care sa iti satisfaca papilele gustative. Exista si produse „light” care sunt si sanatoase si gustoase.  De exemplu, exista carnati de pui sau de curcan, sau chiar de soia, maioneza light, si smantana cu nivel redus de grasimi.

Citeste si: Cum sa scapi de grasimea abdominala! Sfaturi de la expert in hormoni

Intr-o dieta sanatoasa, trebuie sa tii cont si de cate oua mananci

Reducand numarul de galbenusuri vei ajunge sa faci mancaruri mai slabe, dar la fel de gustoase. De exemplu, daca vrei o omleta mai mare, pune un ou si un albus, renunta la al doilea galbenus. Te vei satura si vei consuma mai putine grasimi.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 16/09/2021