Zodiacul întunecat. Ce trăsături misterioase ai în funcție de data nașterii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Zodiacul întunecat. Ce trăsături misterioase ai în funcție de data nașterii

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Zodiacul întunecat. Ce trăsături misterioase ai în funcție de data nașterii
Zodiacul întunecat

În timp ce zodia ta pictează o imagine a cum poți fi cel mai bun, „zodia ta întunecata” semnifică acele trăsături care te descriu adesea cel mai rău.
Zodiacul întunecat este considerat o inversare misterioasă a zodiacului normal. Zodiile întunecate reprezintă în multe feluri propria ta umbră. Această parte a ta nu sunt doar rănile pe care le poți purta, ci sunt echilibrul luminii tale.

Găzduiește tendința de a evita, a minți, a manipula sau chiar a înfuria totul pentru a obține tot ceea ce doresti

Deși nimeni nu își dorește cu adevărat să dețină realitatea semnului zodiacal întunecat, este o parte importantă pentru a arata cine ești, deoarece vorbește despre nesiguranța și nevoile tale. Cu cât poți știi mai multe despre zodia ta întunecata, cu atât poți fi mai conștient când vine vorba de integrarea sa cu lumina ta. Echilibrul se găsește nu prin absența întunericului, ci prin faptul că tu și toți cei din viață aveți două părți, fiecare având valoare pentru cine ești și, mai important, cine devii.
În unele cazuri, totuși, aceste trăsături secundare din umbră pot reprezenta, de asemenea, adevăratul rău, așa că înțelegerea și conștientizarea lor te pot ajuta să te asiguri că nu dai voce acestei părți a ta – indiferent cât de mult ai vrea să te înfurii în situațiile în care ești declanșat. Chiar și acele calități malefice pot fi transformate în puncte pozitive sau puncte forte, deoarece poți valorifica puterea din spatele lor și le poți echilibra cu lumina ta.
Partea ta ușoară este adesea considerată tot ceea ce este bun, cum ar fi bunătatea, speranța, generozitatea și credinta ta, în timp ce partea ta intunecata reprezintă nu numai calități precum furia sau infidelitatea, ci și frica, îndoiala și nedemnitatea. Când le poți înțelege pe amândouă, te poți înțelege pe deplin pe tine și pe ceilalți mai profund.

Tiranul (21 martie – 19 aprilie)

Indiferent cât de mult ai reuși sau dobândi în viață, nu este niciodată suficient. Acest lucru te poate trimite într-o urmărire fără sfârșit neîmplinită după următorul lucru cel mai bun, în timp ce cei din jur suferă. Îmbrățișând acest impuls împreună cu recunoștință, poti transforma acest lucru într-un lucru pozitiv, ajutându-te nu doar să reușesti, ci și să te bucuri de ceea ce ai.

HOROSCOP special: Planeta norocului, JUPITER, intră în RETROGRAD în Taur pentru patru luni. IMPACT major pentru TOATE zodiile din 4 septembrie 2023

Horoscop TAROT lunar septembrie 2023. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

HOROSCOP SPECIAL: Cursa retrogradă de 5 luni a inovatorului URANUS a început. Ce revoluții pornesc zodiile

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Data articol: 02/09/2023