HOROSCOP special: Planeta norocului, JUPITER, intră în RETROGRAD în Taur pentru patru luni. IMPACT major pentru TOATE zodiile din 4 septembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

HOROSCOP special: Planeta norocului, JUPITER, intră în RETROGRAD în Taur pentru patru luni. IMPACT major pentru TOATE zodiile din 4 septembrie 2023

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » HOROSCOP special: Planeta norocului, JUPITER, intră în RETROGRAD în Taur pentru patru luni. IMPACT major pentru TOATE zodiile din 4 septembrie 2023
JUPITER RETROGRAD în Taur

Unii oameni cred că o planetă retrogradă este o veste proastă. Dar ori de câte ori Jupiter se mișcă retrograd, este de fapt o șansă de a găsi mai multă bucurie și abundență în viață – dar mai ales în modul în care de obicei nu o facem.

Jupiter este stăpânul creșterii și expansiunii. El guvernează tot ceea ce este legat de soartă, credințe și modul în care construim adevărul social. Mișcarea retrogradă pune toate acestea în perspectivă, permițându-ne să vedem mai mult din lume și să extindem ceea ce credeam deja că este complet, obținând o imagine de ansamblu.

Momentul mișcării retrograde este cel în care îl putem vedea strălucind mai puternic, pentru că de fapt este mai aproape de Pământ! Ne apropiem literalmente de lucrurile pe care le tânjim și le vedem în detaliu, așa că primim o altă perspectivă asupra unei situații. Acest lucru se întâmplă o dată pe an.

Un timp pentru a găsi valori

În a doua jumătate a anului 2023, Jupiter va tranzita Taurul și va deveni retrograd. A fost profund să urmărim modul în care Jupiter a pătruns în Taur pe 16 Mai în timpul sezonului Eclipselor.

Această intrare a adus o tulburare sau o frenezie explozivă, ca și cum ai primit un cadou uriaș, dar nu ai suficient spațiu pentru a-l păstra! Un mare moment al anului pentru 2023 care durează patru luni.

Ce înseamnă când Jupiter este în Taur?

În Taur, Jupiter aduce toate darurile plăcerii, ritmului calm și bucuria procesului de a face ceva pentru viitor. Taurul este un semn cunoscut pentru că muncește din greu, așa că odihna (și câștigul) pot fi foarte împlinitoare.

Când aruncăm o privire la mișcarea retrogradă pe care o va face Jupiter în 2023, ne putem aștepta:

Un subiect evident aici este o explozie a economiilor, ceea ce presupune că acest tranzit va crea dezechilibru în lanțurile de distribuție. Comportamentul lacom ar putea afecta fluxul de resurse creând astfel o nevoie de extindere a piețelor.

O abordare psihologică are de-a face cu șansa de a câștiga stima de sine și stabilitate crescută. Concentrându-ne pe obiectivul pe termen lung, putem evita să cădem într-un comportament încăpățânat sau să împingem lucrurile prea tare. Este important să te ocupi de partea ta și să nu acumulezi exces în speranța de a obține recompense mai mari.

Acesta ar putea fi un moment foarte bun pentru a investi.

Deci, cum afectează acest lucru toate cele 12 semne zodiacale?

Influența lui Jupiter este atât benefică, dar și excesivă. Semnele de Pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) vor vedea cele mai bune rezultate, de asemenea, semnele de apă (Rac, Scorpion și Pești).

Berbec

Persoanele născute în Berbec vor vedea acest lucru ca un contrapunct în noul ciclu început cu Jupiter în Berbec (prima jumătate a anului 2023). Un fel de rezistență la natura ta impulsivă. Înțelegi acest lucru ca pe o pauză necesară, astfel încât să poți înțelege ce te motivează. Gândește-te la ea ca la o argilă: trebuie să fie nemișcată pentru a se putea usca și a absorbi forma dată, dacă nu, se va transforma într-o bucată de materie ternă.

Horoscop TAROT lunar septembrie 2023. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

HOROSCOP SPECIAL: Cursa retrogradă de 5 luni a inovatorului URANUS a început. Ce revoluții pornesc zodiile

Zodiacul întunecat. Ce trăsături misterioase ai în funcție de data nașterii

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Data articol: 02/09/2023