HOROSCOP SPECIAL: Cursa retrogradă de 5 luni a inovatorului URANUS a început. Ce revoluții pornesc zodiile - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

HOROSCOP SPECIAL: Cursa retrogradă de 5 luni a inovatorului URANUS a început. Ce revoluții pornesc zodiile

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » HOROSCOP SPECIAL: Cursa retrogradă de 5 luni a inovatorului URANUS a început. Ce revoluții pornesc zodiile
URANUS retrograd a început
Credit foto: Depositphotos.com

Uranus este planeta schimbării, revoluției și inovației în astrologie. Ea te încurajează să te eliberezi de orice te împiedică să fii adevăratul tău sine, să sfidezi limitele și granițele și să gândești creativ. Uranus, planeta „trezitoare”, poate fi la rădăcina unor situații neașteptate, forțându-te să gândesti altfel decât de obicei atunci când cautii o soluție. Cu toate acestea, aceste vremuri de încercare prezintă oportunități care, în cele din urmă, te vor împinge să faci un pas radical – și, sperăm, mai fericit.

Cum va impacta zodiile Uranus retrograd în perioada 29 august 2023 – 27 ianuarie 2024.

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Retrogradul lui Uranus are loc în cea de-a doua casă de venit, Berbecul, făcând din acesta un moment bun pentru a-ti reconsidera modul în care aduci bani, precum și pe ce îi cheltui. Te vei gândi la valorile tale. Este posibil să fi prioritizat lucruri precum un salariu mai mare sau o casă într-o locație „ideală”. Petrecerea acestui timp reevaluând astfel de probleme te poate pregăti pentru o bunăstare financiară îmbunătățită în viitor.

Evenimente astrologice SEPTEMBRIE 2023. Venus iese din retrograd, Jupiter intră. Ce surprize are prima lună de toamnă pentru noi?

După 40 de zile de retrograd, planeta iubirii, Venus, revine direct în Leu. Ce zodii vor avea noroc la dragoste și bani din 3 septembrie 2023!

EVENIMENT: Imprevizibilul URANUS începe o călătorie retrogradă de 5 luni. Ce ne aduce pozitiv din 29 august 2023 până în 27 ianuarie 2024?

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Data articol: 01/09/2023