Zodia Capricorn. Totul despre barbatul Capricorn. Totul despre femeia Capricorn - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Zodia Capricorn. Totul despre barbatul Capricorn. Totul despre femeia Capricorn

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Zodia Capricorn. Totul despre barbatul Capricorn. Totul despre femeia Capricorn
Zodia Capricorn

Zodia Capricorn. Nativii zodiei Capricorn sunt foarte muncitori si detin un autocontrol de invidiat. Ei reusesc sa obtina tot ce isi propun, sunt foarte determinati si incapatanati.

Despre zodia Capricorn

Al zecelea semn al zodiacului

Semn: Pamant

Element: Cardinal

Energie: yin

Conducator planetar: Saturn

Polaritate: negativ

Motto: Eu vad

Piatra: lapis lazuli

Culoare: albastru inchis

Parti de corp guvernate de Capricorn: genunchi, oase, incheieturi

Cuvinte cheie despre Capricorn: responsabil, disciplinat, familist, traditionalist

Caracteristici generale zodia Capricorn

Semn de Pamant, Capricornii sunt incapatanati si motivati. Pentru ca le place ordinea, Capricornii au nevoie de reguli stricte, ierarhii si prioritizari. Desi stiu si pot sa fie si creativi, ei au nevoie de limite si traditii. Sunt perfectionisti si deseori isi forteaza limitele pentru a fi cei mai buni.

Nu le place sa manance in oras, sunt adeptii gatitului acasa. Casa lor este tot timpul aranjata si in ordine.

Capricornii au simtul umorului si sunt prieteni loiali. Pentru Capricorni, relatia de cuplu este ca un job. Munceste sarguincios pentru a consolida legatura cu parterul. Exista chiar riscul ca discutiile romantice sa semene a sedinte de consiliu.

Zodia Capricorn. Dragoste, prieteni si familie

Semn de Pamant, Capricornul are inteligenta si stabilitatea necesare unor prietenii durabile. Sunt prieteni loiali, practice. Nu isi baga nasul in treburile altora, dar au intotdeauna bratele deschise pentru a te ajuta la nevoie.

In familia Capricornului lucrurile sunt foarte clare. Mai ales ca ei respecta ierarhii si traditii. Se vor serba intotdeauna zile de nastere, aniversari, sarbatori. In familia Capricornului, tatal este figura emblematica, iar ca parinti, Capricornii sunt foarte stricti. Copiii Capricornului stiu de mici sa-si asume responsabilitatea.

In amor, Capricornii sunt persoane dificile. Este foarte greu sa cuceresti inima unui Capricorn, dar, daca ai reusit, va fi fidel pe viata. Sunt persoane sensibile care isi arata sentimentele mai mult prin fapte decat prin vorbe. Deci nu te astepta la foarte multe declaratii de dragoste din partea unui Capricorn.

Nu rata nici: Horoscop Capricorn: Sfaturi pentru părinţi cu copil Capricorn. Caracteristici ale părintelui Capricorn

Semne compatibile: Taur, Fecioara, Scorpion, Pesti

Zodia Capricorn. Cariera si bani

Capricornii sunt perfectionisti si isi seteaza standard inalte. Sunt onesti, dedicati si perseverenti. Ei apreciaza loialitatea si munca asidua si se asociaza cu oameni care au aceste calitati, chiar daca pot fi inferiori din punct de vedere intelectual.

Capricornii vor gasi intotdeauna resursele si concentrarea necesare pentru a termina ce si-au propus. Sunt firi ordonate, au grija ca tot ce tine de munca lor sa fie aranjat impecabil.

Slujbele perfecte pentru Capricorni includ managementul, finantele, programarea si planificarea.

Capricornii apreciaza banii si sunt destul de strangatori. Stiu ca succesul necesita efort, asa ca nu se dau in laturi de la munca grea.

Nu rata nici: Compatibilitate zodie CAPRICORN. Cum sunt relatiile CAPRICORNULUI cu cele 12 zodii

Barbatul din zodia Capricorn

Barbatii Capricorn sunt ambitiosi si hotarati. Sunt ancorati in realitate si nu o sa-i vezi visand cu ochii deschisi. Au nevoie de control si pot fi foarte stricti cu partenerul de cuplu. Relatiile romantice nu sunt o prioritate pentru ei, insa cand au pereche sunt loiali si responsabili.

Barbatii Capricorn spun de la inceput care sunt regulile lor si se asteapta sa ii fie respectate.

Femeia din zodia Capricorn

Femeile Capricorn sunt ambitioase, perseverente, responsabile si de incredere. Isi doresc un barbat care sa le faca sa rada, care sa fie deschis si dragastos. Va dura ceva vreme pana cand ii va cadea in brate, insa odata cucerite vor fi partenere de viata sensibile, iubitoare.

O femeie Capricorn are nevoie de confort, pasiune si siguranta. De aceea, barbatul de care are nevoie trebuie sa fie puternic, muncitor si iubitor.

Sursa: astrology-zodiac-signs.com, horoscope.com

Data articol: 20/12/2021