Fiecare zodie are o SUPERPUTERE. Află care este a ta! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Fiecare zodie are o SUPERPUTERE. Află care este a ta!

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Fiecare zodie are o SUPERPUTERE. Află care este a ta!
zodie SUPERPUTERE
Credit foto: Depositphotos.com

Întotdeauna ne-am dorit să fim supereroi încă de când eram copii. Ne-a plăcut ideea de a purta o pelerină și de a arăta o forță supraomenească în timp ce salvăm lumea. Cu toții am citit benzi desenate cu supereroi și fiecare dintre noi are un personaj preferat. Ce sunt mai exact superputeri? Ele se referă la abilitățile unice și puternice ale unei persoane, cum ar fi telekinezia, capacitatea de a zbura, invizibilitatea sau al șaselea simț.

Cu toate acestea, pe măsură ce îmbătrânim și dobândim mai multă experiență de viață, percepția noastră despre un super-erou se schimbă dramatic. Superputerile adulților implică capacitatea de a ne influența și ne impune gândurile în această lume. Toată lumea se naște cu un scop în viață și, dacă îndeplinim acest scop, valorile noastre au un impact mai mare peste tot. Cu încrederea în sine, stima de sine, disciplina, credinta reciprocă și daca nu mergem niciodată pe calea infidelității, putem crea o lume nouă.

Fiecare dintre noi se naște cu talente, abilități și superputeri unice. Cheia este să le recunosti, să le lustruiesti și să le întăriesti.

Iată care sunt superputeri pe care fiecare dintre noi le avem în funcție de zodia ta:

Berbec

• Superputerea ta este inteligenta.

Ca Berbec, ești membru al elementului foc, ceea ce îți oferă abilități mari de conducere și o dorință constantă de a te angaja în diverse activități. Ești curajos și te pui în situații periculoase. Cu toate acestea, superputerea ta subconștientă primară este inteligența ta. Acest lucru te ajută să obții cele mai bune rezultate în tot ceea ce faci. Ai fost dotat cu abilități de rezolvare a problemelor și ești destul de inteligent. Aceste daruri minunate iti permit să conduci lumea și să depășesti orice obstacole care apar. Esti hotărât să finalizezi fiecare sarcină și să iti atingi obiectivele cu desavarsire și o minte ascuțită.

Horoscop special: Ultima săptămână din sezonul Fecioarei 2023. Vezi care este impactul în amor pentru zodii

Care este culoarea aurei tale, în funcție de zodie

EVENIMENT astral: Echinocțiul de toamnă – 23 septembrie 2023. Moment de cotitură în astrologie. Încotro ne îndreptăm

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Data articol: 18/09/2023