EVENIMENT astral: Echinocțiul de toamnă – 23 septembrie 2023. Moment de cotitură în astrologie. Încotro ne îndreptăm - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

EVENIMENT astral: Echinocțiul de toamnă – 23 septembrie 2023. Moment de cotitură în astrologie. Încotro ne îndreptăm

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » EVENIMENT astral: Echinocțiul de toamnă – 23 septembrie 2023. Moment de cotitură în astrologie. Încotro ne îndreptăm
Echinocțiul de toamnă – 23 septembrie 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Echinocțiul de toamnă din 23 septembrie marchează un moment de cotitură în anul astrologic. Energia începe să se îndrepte într-o direcție nouă, ghidând schimbări, evoluție și creștere.

Dacă privim anul astrologic, Echinocțiul din septembrie este punctul de mijloc și un moment în care începem să coborâm prin capitolul la care am lucrat. Chiar dacă nu vom ajunge la sfârșitul acestei călătorii până la Echinocțiul din martie, putem reflecta asupra acestui stadiu al călătoriei noastre și asupra modului în care ne dorim să se încheie.

Cum dorești să se încheie acest capitol?

În ce direcție dorești să mergi cu restul poveștii? Ai libertatea de a fi autorul aici, iar deși nu avem control complet asupra evenimentelor din viețile noastre, Echinocțiul este un moment potrivit să te exprimi și să lași Universul, pe tine însuți și pe ceilalți să știe de ce avem nevoie.

Echinoctiu de toamna. Ce trebuie sa stii despre echinoctiu si care este semnificatia spirituala. Ce ritual sa faci in ziua echinoctiului

Echinocțiul de toamnă și subțierea vălului

Echinocțiul de toamnă a fost mult timp un moment sacru în care velul dintre lumea fizică și cea spirituală devine subțire, iar grila energetică a planetei intră într-o vibrație și armonie superioară. Întregul Pământ Mamă răspunde la Echinocțiu, și acesta este ceva ce putem observa poate chiar cu schimbarea sezoanelor.

În emisfera nordică, natura începe să pălească, să elibereze și să lase să plece. În emisfera sudică, natura începe să înflorească și să înmugurească. Cu toții putem simți această schimbare de energie curgând prin viețile noastre. Putem constata că unele lucruri trebuie eliberate și că altele înfloresc în plinătate.

Cunoașterea a ceea ce trebuie să se extindă și ceea ce trebuie să se contracteze poate deveni mai clară odată cu răsăritul Echinocțiului. Putem începe să vedem ceea ce este cel mai important pentru noi, în ce ne dorim să ne investim energia și unde ne dorim să ne îndreptăm intențiile.

Dacă ne simțim dezechilibrati sau dorim să ne unim cu energiile Mamei Pământ, petrecerea timpului intenționat în natură, în conexiune cu aceasta, poate fi incredibil de armonizantă și vindecătoare.

Echinocțiul de toamnă din 23 septembrie marchează, de asemenea, începutul Sezonului Balanței, un semn zodiacal strâns legat de găsirea echilibrului și de fluxul dintre dăruire și primire în viețile noastre. Balanța reprezintă, de asemenea, sinele în celălalt, ceea ce suntem în esență în diferitele relații din viața noastră.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 17/09/2023