Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia CAPRICORN - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia CAPRICORN

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia CAPRICORN
Cum sa cuceresti un barbat CAPRICORN

Ca sa cuceresti un barbat Capricorn va trebui, mai intai sa ii castigi respectul si admiratia. Arata ca esti mai presus decat “concurenta” si il vei avea pentru totdeauna.  Daca vrei sa stii totul despre barbatul Capricorn, citeste aici.

Iata 7 moduri cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia CAPRICORN.

1. Apeleaza la snobism

Poate ca nu este cea mai romantica abordare, dar, de departe, este cel mai bun mod de a atrage un barbat Capricorn. Abordeaza lucruri mai degraba ca pe o afacere, caci este foarte amtibios si dornic de relatii care sa-l propulseze in viata. Prezinta-te ca cineva care ii poate creste statutul social sau veniturile. Vorbeste-i despre oamenii influenti pe care ii cunosti si care-l pot ajuta la un moment dat.

2. Arata-i cat esti de muncitoare si ambitioasa

Capricornul este una dintre cele mai muncitoare si ambitioase zodii. Vrei sa-l atragi? Arata-i ca esti la fel interesata de succes. Nu iti arata catusi de putin latura mai lenesa si neglijenta. Va fugi imediat sinu se va uita o secunda inapoi. Cu cat lucrezi mai multe ore, cu atat vei creste in ochii unui barbat Capricorn. Cu cat te concentrezi mai mult pe frivol, cu atat il vei lasa mai rece. Cucereste un Capricorn vorbindu-i despre ambitiile tale, despre planurile tale in cariera, si-l vei aduce la picioarele tale.

3. Fii proactiva, dar nu forta limitele

Barbatul Capricorn este impresionat de femeile indraznete si cu initiativa, insa nu incerca sa faci pe “sefa”. Pastreaza o anumita limita atunci cand faci propunerile, astfel incat sa nu creada ca-i fortezi mana in vreun fel. Fii rabdatoare si asteapta pana cand isi va da seama ce fel de om esti.

4. Flirteaza cu stil

Ignora regulile generale ale flirtului cand vine vorba despre un barbat Capricorn. Nu fi nici prea familiara, nu fi nici prea rezervata! Barbatului Capricorn nu-i place sa fie luat peste picior, sa fie ridiculizat sau tachinat. Flirtul este destul de formal in prima faza. Vorbeste, cel mai mult, despre muncai si bani! Arata-I ca te pricepi la politica, la economie globala. Il vei impresiona cu siguranta!

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 24/12/2021