Cele mai iertătoare 4 zodii. Vezi cine e în top! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cele mai iertătoare 4 zodii. Vezi cine e în top!

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Cele mai iertătoare 4 zodii. Vezi cine e în top!
Cele mai iertătoare 4 zodii
Credit foto: Depositphotos.com

Cât de iertător ești poate fi determinat de diferiți factori, cum ar fi experiențele trecute, situația specifică cu care te confrunți, cât de multă empatie ai și chiar zodia ta. În astrologie, unele semne zodiacale sunt cunoscute pentru că sunt mult mai iertătoare decât altele. Potrivit astrologilor, cele mai iertătoare zodii au câteva trăsături cheie în comun.

„Unele sunt pur și simplu mai pline de compasiune prin natura lor, în timp ce altele au un simț mai puternic al dreptății și cred că toată lumea merită o a doua șansă”, a spus astrologul Sofia Celestino. „Dar un fir comun între toate semnele iertătoare este că ei tind să fie mai pozitivi și optimiști în viziunea lor asupra vieții, ceea ce îi face să ierte mai rapid și să treacă mai departe de orice experiență negativă.”

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

În general, zodiile cardinale și cele de apă tind să fie mai iertătoare decât restul.

Semnele cardinale, în special, avansează constant. Ei sunt „inițiatorii” zodiacului care aduc energie proaspătă și nouă. Nu sunt interesați să se oprească asupra rănilor din trecut, ceea ce le face mult mai ușor să ierte și să avanseze.

Semnele de apă, pe de altă parte, sunt destul de potrivite. De asemenea, sunt foarte sensibili, intuitivi și empatici, ceea ce le face mai ușor să înțeleagă de unde vine o persoană. Ei recunosc că uneori oamenii răni îi rănesc pe alții.

În timp ce semnele cardinale și cele de apă tind să fie cele mai iertătoare, există trei zodii care stau deasupra celorlalte.

Asadar, iată care sunt cele mai iertatoare zodii.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racul este pe listă pentru că este un semn cardinal cu un element de apă. Racii sunt întotdeauna dispuși să ierte pentru că îi prețuiesc pe ceilalți în detrimentul propriului ego. Cu toate acestea, se aplică mai ales celor care sunt cei mai apropiați de ei. De obicei, unui Rac ia ceva timp pentru a-i lăsa pe alții să intre în cercul lor interior. Odată ce intri, există șanse mari să fii acolo toată viața. Racii pot ierta din cele mai stupide motive și vor accepta întotdeauna scuze autentice. „Cu toate acestea, uneori pot fi dezamăgiti de tendința lor de a ierta.”

Horoscop special: Ultima săptămână din sezonul Fecioarei 2023. Vezi care este impactul în amor pentru zodii

Care este culoarea aurei tale, în funcție de zodie

EVENIMENT astral: Echinocțiul de toamnă – 23 septembrie 2023. Moment de cotitură în astrologie. Încotro ne îndreptăm

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 17/09/2023