De ce sunt bune semințele de floarea soarelui pentru sănătatea copiilor - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

De ce sunt bune semințele de floarea soarelui pentru sănătatea copiilor

Sfatulparintilor » Școlari » Alimentație scolari » De ce sunt bune semințele de floarea soarelui pentru sănătatea copiilor

Semințele de floarea soarelui au multe beneficii pentru copii, dar nu uitați că există riscul de sufocare dacă vârsta este fragedă. Este valabil și în cazul altor semințe.

Floarea-soarelui este una dintre cele mai populare plante din regatul plantelor și este recunoscută în întreaga lume.

Este cunoscută și datorită uleiului de floarea-soarelui, dar și pentru semințe.

Mai este cunoscută și pentru impresia falsă obișnuită că floarea urmează soarele în diferite momente ale zilei datorită formei unice a florii care aproape seamănă cu soarele.

Numele de floarea-soarelui în limba engleză este derivat din cuvântul grecesc Helianthus, care este o combinație de Helios, însemnând soarele și Anthosul însemnând o floare. Astfel, numele de floarea-soarelui.

Floarea-soarelui este nativă din America. Dovada culturii de floarea soarelui este prezentă în partea de sud a Statelor Unite și în unele părți ale Mexicului încă din 2300 î.Hr.

Unele triburi de americani nativi, cum ar fi aztecii, incașii, au simbolizat floarea soarelui ca simbol al divinității lor.

Călătorii care au vizitat America în secolul al XV-lea au adus semințele de floarea soarelui în Europa și de aici au devenit foarte populare în întreaga lume.

De ce sunt bune semințele de floarea soarelui pentru sănătatea copiilor

Semințele de floarea-soarelui pot fi introduse în dieta copilului tău, dar numai dacă nu există riscuri.

Există un risc de sufocare. Se recomandă părinților să nu hrănească cu semințe de floarea-soarelui întregi copiii sub vârsta de 4 ani.

Există un risc ridicat de sufocare căci ei nu au capacitatea de a le separa și mesteca bine.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Data articol: 10/06/2018