Shop
Ultimele 100 de articole

​Chiar vrei un copil? Stii tot ce implica? ​​6 lucruri la care sa te gandesti inainte sa ramai insarcinata

27 iunie 2017, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - Intrebari pe care sa ti le pui inainte de sarcina

Sa fii mama este, intr-adevar, complicat insa iti si ofera cele mai mari satisfactii. Este foarte important pentru femei sa stie cat mai multe despre sarcina inainte de a porni pe acest drum, pentru a sti daca sunt sau nu pregatite.

 

Sunt multi factori care influenteaza starea unei gravide, astfel incat ea trebuie sa analizeze mai multe elemente inainte de a vorbi despre sarcina.

 

Despre sarcina #1: Sunteti pregatiti emotional?

Sa fii parinte nu este deloc o meserie usoara. Viata nu va mai fi la fel dupa venirea pe lume a copilului. Prioritatile se vor schimba. De aceea si tu, si sotul tau ar trebui sa fiti pregatiti emotional. Cel mic are nevoie de liniste, de dragoste, de armonie pentru a creste fericit si sanatos.

 

 

Despre sarcina #2: Aveti o locuinta stabila? 

Unul dintre lucrurile cele mai importante pentru un bebelus este siguranta. El are nevoie de un loc in care sa se simta ocrotit. Bebelusului nu-i face deloc bine sa fie mutat din casa in casa pentru ca parintii  lui sunt nevoiti sa schimbe din diverse motive locuinta. Daca stati cu chirie ar fi bine sa va gasiti un contract pe termen lung, astfel incat sa-i asigurati bebelusului stabilitatea de care are nevoie.

 

 

Despre sarcina #3: Aveti stabilitate financiara?

Cand tu si sotul tau ati ajuns la un nivel financiar optim pentru intretinerea unui copil, este un alt semn ca puteti fi pregatiti pentru un bebe. Sa ai grija de un bebelus este destul de scump: scutecele, laptele, jucariile, hainutele, carucioarele, orice obiect de care are nevoie un copil mic costa o mica avere.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.