​Chiar vrei un copil? Stii tot ce implica? ​​6 lucruri la care sa te gandesti inainte sa ramai insarcinata - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

​Chiar vrei un copil? Stii tot ce implica? ​​6 lucruri la care sa te gandesti inainte sa ramai insarcinata

Sfatulparintilor » Sarcină » Preconcepție » ​Chiar vrei un copil? Stii tot ce implica? ​​6 lucruri la care sa te gandesti inainte sa ramai insarcinata
inainte sa ramai insarcinata - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - stork-4300368_1920

Sa fii mama este, intr-adevar, complicat insa iti si ofera cele mai mari satisfactii. Este foarte important pentru femei sa stie cat mai multe despre sarcina inainte de a porni pe acest drum, pentru a sti daca sunt sau nu pregatite. Iata ce trebuie sa stii inainte sa ramai insarcinata.

 

 

Sunt multi factori care influenteaza starea unei gravide, astfel incat ea trebuie sa analizeze mai multe elemente inainte de a vorbi despre sarcina.

 

 

 

Stabileste inainte sa ramai insarcinata daca sunteti pregatiti emotional pentru a fi parinti?

Sa fii parinte nu este deloc o meserie usoara. Viata nu va mai fi la fel dupa venirea pe lume a copilului. Prioritatile se vor schimba. De aceea si tu, si sotul tau ar trebui sa fiti pregatiti emotional. Cel mic are nevoie de liniste, de dragoste, de armonie pentru a creste fericit si sanatos.

 

 

Aveti o locuinta stabila inainte sa ramai insarcinata? 

Unul dintre lucrurile cele mai importante pentru un bebelus este siguranta. El are nevoie de un loc in care sa se simta ocrotit. Bebelusului nu-i face deloc bine sa fie mutat din casa in casa pentru ca parintii  lui sunt nevoiti sa schimbe din diverse motive locuinta. Daca stati cu chirie ar fi bine sa va gasiti un contract pe termen lung, astfel incat sa-i asigurati bebelusului stabilitatea de care are nevoie.

 

 

Aveti stabilitate financiara?

Cand tu si sotul tau ati ajuns la un nivel financiar optim pentru intretinerea unui copil, este un alt semn ca puteti fi pregatiti pentru un bebe. Sa ai grija de un bebelus este destul de scump: scutecele, laptele, jucariile, hainutele, carucioarele, orice obiect de care are nevoie un copil mic costa o mica avere.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 03/11/2020