Shop
Ultimele 100 de articole

Dr. Daniel SIEGEL, pentru prima dată în România

18 august 2014, , Vizualizări:
Daniel Siegel

Dr. Daniel Siegel, unul dintre cei mai influenţi experţi în sănătate relaţională din lume, va susţine pe data de 27 septembrie 2014, la Bucureşti, două ateliere de excepție dedicate înțelegerii modului în care educația copiilor poate să fie conectată la evoluțiile psiho-emoționale specifice fiecărei vârste și etapelor de dezvoltare a acestora, pornind de la metodele și conceptele de parenting precum: conectarea în relaţia părinte-copil şi neurobiologia interpersonală, validarea emoţională ca strategie primară de disciplinare, integrarea creierului ca element de promovare a stării de bine, ataşamentul ca factor de sănătate relaţională şi mindsight (lentila minţii).

Părinții, experții în sănătate mintală şi persoanele interesate de psihologie şi de psihoterapie sunt principalii beneficiari ai acestui eveniment în premieră pentru România, care propune metode de educare pozitivă a copiilor bazate pe cele mai recente studii din domeniul psihologiei familiei şi al neuroştiinţelor. Pornind de la conceptul de sănătate relaţională, dr. Daniel Siegel are ca obiectiv principal formarea psihologică a părinţilor ca mijloc pentru cultivarea sănătăţii şi dezvoltării copiilor.

„Ca părinte este important să dai sens vieţii tale, deoarece te va ajuta să ai relaţii flexibile şi să fii în empatie emoţională cu copiii tăi. Integrând istoria ta personală, vei putea să oferi tipul de experienţe care ajută copiii să dea sens propriilor vieţi”, susține dr. Daniel Siegel

 

Conferința este organizată de Asociaţia Multiculturală de Psihologie şi Psihoterapie și Otilia Mantelers, expert în parenting.

 

 

 

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

 

Atelier I: Puterea Prezenţei Conştiente a Părintelui în Viaţa Copilului: Ataşament, Joc şi Transformare

 

 

Atelier II: Brainstorm: Cum sa ne crestem copiii tinand cont de dezvoltarea si functionarea creierului in perioada 0-24 de ani

 

Informaţii generale:

 

 

Informaţii suplimentare şi înscriere: www.drdansiegel.ro.

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.