Shop
Ultimele 100 de articole

10 ponturi simple sa ai un copil inteligent

22 octombrie 2020, , Vizualizări:
copil inteligent - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - games-2801332_1920

Sfat 5 copil inteligent: Exercitiile fizice cresc aptitudinile si personalitatea

Cercetarea realizata de Universitatea din Illinois in randul copiilor a aratat ca cei ce sunt supli au si rezultate scolare bune. Alte beneficii vazute in mod direct sunt cresterea de oxigen la nivel celular, intarirea imunitatii si a transmisiilor neuronale precum si componenta sociala si psihologica a cresterii respectului de sine dat de miscarea practicata. Sociologic, cei implicati in sporturi organizate manifesta mai multa cooperare, spirit de echipa, tendinta spontana de a fi lideri.

Sfat 6 copil inteligent: Educatia muzicala creste coeficientul de inteligenta pana la maturitate

Investigarea pe termen lung de catre Universitatea din Toronto a aratat ca orele organizate de muzica le sunt benefice copiilor pana la maturitate. Cu cat copilul studiaza mai multa muzica, cu atat are coeficientul de inteligenta mai crescut la maturitate. Studentii la muzica au rezultate scolare bune si la alte materii.

Sfat 7 copil inteligent: Unele jocuri video cresc claritatea mentala

Studiul Universitatii din Rochester a aratat ca anumite jocuri video pe computer cresc perceptia senzoriala, gandirea strategica si planificarea in timp. Jocurile care au generat imbunatatiri mentale copiilor au elemente educationale care cresc abilitatile de judecata si memoria.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.