4 motive pentru care sa fii mama e cel mai inaltator lucru din lume - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

4 motive pentru care sa fii mama e cel mai inaltator lucru din lume

Sfatulparintilor » Preșcolari » Comportament și dezvoltare » 4 motive pentru care sa fii mama e cel mai inaltator lucru din lume
sa fii mama - SFATULPARINTILOR.RO - PIXABAY-COM - hands-105455_1920

Venirea pe lume a unui copil iti schimba viata radical – cel putin, asta iti spune toata lumea: e greu si solicitant, dar bucuriile pe care ti le aduce sunt inestimabile. Nimeni nu te pregateste insa pentru extraordinara experienta spirituala pe care o ai din momentul in care iti tii pentru prima oara puiul in brate.

Ca proaspata mamica, cu siguranta vei trece printr-o mie de emotii si de transformari. Insa, pentru cei preocupati de dezvoltarea lor spirituala, tranzitia catre statutul de parinte devine poate cu atat mai profunda, mai complexa, mai intensa si mai frumoasa. Tot ce se spune e complet adevarat, dar in moduri pe care nu ti le-ai imaginat vreodata.

1. Oferi si primesti iubire neconditionata

Dragostea pe care o simti pentru copilul tau nu se aseamana cu nicio alta forma de iubire de care esti capabila. Dintr-o data, te trezesti ca ai fi in stare sa-ti dai viata in orice moment pentru el, chiar si cel mai mic scancet de plans e pe cale sa iti franga inima si esti pregatita sa faci orice sacrificiu ca sa-i oferi puiului tau tot ce e mai bun. Cand ai devenit mamica, ai facut cel mai important pas in calatoria ta spirituala. Pentru ca numai o astfel de iubire absoluta iti poate ridica vibratia, inundandu-te de energie binefacatoare si ascutindu-ti intuitia si puterea de perceptie asupra lumii.


2. Simti pe pielea ta experienta infinitului

Timpul e doar o iluzie – a demonstrat-o Albert Einstein, practicile de elevare spirituala o confirma, iar tu vei avea ocazia sa o experimentezi pe viu. Indiferent de varsta pe care o ai si de cat de mult sau de putin ti se pare ca ai trait pana acum, o noua fiinta, de fericirea careia tu esti acum responsabila, va trece prin toate incercarile si emotiile prin care ai trecut chiar tu odata (genunchi juliti, excursii cu scoala, corturi ridicate in gradina, primele carti citite, primul sarut, prima iubire, intrebari rascolitoare despre sensul vietii, rebeliune, redescoperirea sinelui) – si asta chiar sub ochii tai! Asa ajungi sa realizezi ca timpul nu e decat o serie de experiente ciclice, infinite: atunci cand esti martor la calatoria spirituala a fiintei careia tu i-ai dat viata.

Citeste si: Sa fii mama cu norma intreaga NU este usor: scrisoarea unei mame obosite care a devenit virala

3. Iti echilibreaza chakrele

De la conceptie pana la sarcina si culminand cu momentul nasterii, crearea unei noi vieti echilibreaza canalul energetic (chakrele) al ambilor parinti si le curata aura. Cu precadere in cazul partenerilor care trec impreuna prin aceasta experienta, conectati fiind in mod constient la nivel emotional si spiritual. Pentru mamica, toata aceasta perioada constituie o oportunitate fantastica de echilibrare si de vindecare energetica profunda.

4. Iti da puteri de nebanuit

Nu exista experienta mai eliberatoare si mai datatoare de revelatii decat aceea de a fi mama. Iubirea extraordinara pe care o simti pentru copilul tau te ajuta sa atingi un nivel de inaltare spirituala in care totul devine posibil. Dintr-o data, constati ca ai scapat de blocajele emotionale cu care te luptai inainte. Energia pozitiva curge libera prin tine, dandu-ti forte sa realizezi orice iti propui si sa ajungi oriunde iti doresti.

Nu rata nici: Vrei sa fii mama perfecta? Iata ce NU trebuie sa faci

Autor: Alexandra NEDELCU

Sursa: EarthWeAreOne.com

Image by Blanka Šejdová from Pixabay

Data articol: 16/05/2022