Shop
Ultimele 100 de articole

4 motive pentru care sa fii mama e cel mai inaltator lucru din lume

07 iulie 2015, , Vizualizări:
mama - sfatulparintilor.ro - foter_com

Venirea pe lume a unui copil iti schimba viata radical – cel putin, asta iti spune toata lumea: e greu si solicitant, dar bucuriile pe care ti le aduce sunt inestimabile. Nimeni nu te pregateste insa pentru extraordinara experienta spirituala pe care o ai din momentul in care iti tii pentru prima oara puiul in brate.

Ca proaspata mamica, cu siguranta vei trece printr-o mie de emotii si de transformari. Insa, pentru cei preocupati de dezvoltarea lor spirituala, tranzitia catre statutul de parinte devine poate cu atat mai profunda, mai complexa, mai intensa si mai frumoasa. Tot ce se spune e complet adevarat, dar in moduri pe care nu ti le-ai imaginat vreodata.

 

1. Oferi si primesti iubire neconditionata
Dragostea pe care o simti pentru copilul tau nu se aseamana cu nicio alta forma de iubire de care esti capabila. Dintr-o data, te trezesti ca ai fi in stare sa-ti dai viata in orice moment pentru el, chiar si cel mai mic scancet de plans e pe cale sa iti franga inima si esti pregatita sa faci orice sacrificiu ca sa-i oferi puiului tau tot ce e mai bun. Cand ai devenit mamica, ai facut cel mai important pas in calatoria ta spirituala. Pentru ca numai o astfel de iubire absoluta iti poate ridica vibratia, inundandu-te de energie binefacatoare si ascutindu-ti intuitia si puterea de perceptie asupra lumii.


2. Simti pe pielea ta experienta infinitului

Timpul e doar o iluzie – a demonstrat-o Albert Einstein, practicile de elevare spirituala o confirma, iar tu vei avea ocazia sa o experimentezi pe viu. Indiferent de varsta pe care o ai si de cat de mult sau de putin ti se pare ca ai trait pana acum, o noua fiinta, de fericirea careia tu esti acum responsabila, va trece prin toate incercarile si emotiile prin care ai trecut chiar tu odata (genunchi juliti, excursii cu scoala, corturi ridicate in gradina, primele carti citite, primul sarut, prima iubire, intrebari rascolitoare despre sensul vietii, rebeliune, redescoperirea sinelui) – si asta chiar sub ochii tai! Asa ajungi sa realizezi ca timpul nu e decat o serie de experiente ciclice, infinite: atunci cand esti martor la calatoria spirituala a fiintei careia tu i-ai dat viata.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.