Shop
Ultimele 100 de articole

De ce este importantă vitamina E în alimentația copilului

06 iunie 2018, , Vizualizări:

Vitamina E în alimentația copilului poate fi asigurată printr-o alimentație sănătoasă, dar și prin suplimente la recomandarea medicului. Această vitamină are o mulțime de beneficii pentru copii și adulți.

Spre deosebire de alte vitamine și minerale, cum ar fi calciu, fier și vitamina D, părinții nu se îngrijorează de multe ori că copiii lor nu primesc suficientă vitamină E.

Vitamina E. La urma urmei, copiii consumă adesea o mulțime de alimente care sunt surse bune de vitamina E, în special semințe de floarea soarelui și alte fructe cu coajă lemnoasă.

În plus, pur și simplu, luând o multivitamină completă a unui copil sau alt supliment cu vitamina E, copiii pot obține toată vitamina E de care au nevoie din aceste alimente.

Vitamina E în alimentația copilului – surse

– Semințe de floarea soarelui
– Migdale
– Alune de padure
– Ulei vegetal
– Tomate și produse din tomate
– Suc de morcovi
– Broccoli
– Cartofi dulci
– Spanac
– Verdeaţă.

Din păcate, vitamina E nu este inclusă de obicei pe etichetele produselor alimentare, astfel încât poate fi mai greu să găsești alimente cu supliment de vitamină E.

Rețineți că numai vitaminele A și C și mineralele calciu și fier trebuie să fie declarate pe etichetele produselor alimentare.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu