Trei ZODII se împacă cu propriul trecut la începutul săptămânii - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Trei ZODII se împacă cu propriul trecut la începutul săptămânii

Trei ZODII se împacă cu propriul trecut
Credit foto: Depositphotos.com

Capricorn

Ceea ce nu ai conștientizat este modul în care trecutul a ajuns să modeleze prezentul. În timp ce credeai că ai totul sub control, ai descoperit că nu ai fost la fel de fericit pe cât te-ai prefăcut că ești, și aici intervine Luna în Balanță opusă lui Neptun pentru a zgudui această concepție. Adevărul este, Capricornule, că te-ai mințit pe tine însuți; ai avut nevoie de mai mult. Ai căzut într-o capcană care nu lăsa lumină înăuntru. Ai ținut strâns acea ușă de capcană, ținând-o închisă.

Ceea ce este atât de remarcabil, este că Luna în Balanță în opoziție cu Neptun nu te va lăsa să rămâi în acea temniță auto-făcută pentru mult timp. De fapt, aceasta este ziua în care recunoști cu toată puterea ta că tu ești cel responsabil pentru a lăsa lumină înăuntru. Trecutul nu mai exercită control asupra ta, iar orice te ține în trecut este o iluzie, un miraj.

Ceea ce îți aduce această zi este libertatea de la trecut și capacitatea de a o recunoaște pentru ceea ce a fost: un aducător de lecții. Ei bine, ai învățat lecțiile, Capricornule, și asta îți oferă tot închiderea de care ai nevoie. Acum poți simți în siguranță să iubești din nou. Poți avea încredere că universul are lucruri bune pregătite pentru tine și că, da, meriți tot ce e mai bun în orice. Este adevărat. În timpul Lunii în Balanță opusă lui Neptun, îți vei împăca trecutul. Vei, pentru toate scopurile practice… merge înainte fericit.

Ultimele săptămâni cu iubăreața VENUS în libertinul VĂRSĂTOR. Dragostea ia o întorsătură sălbatică până în 11 martie 2024

Horoscop chinezesc: Anul Nou al Dragonului de Lemn abia a început! Aceste 5 zodii chinezești sunt cele mai norocoase în ultima săptămână din februarie 2024. Vezi dacă ești în top

Stellium de 4 PLANETE în Vărsător. Cum să facem față energiei rebele. Viața ni se va schimba pentru totdeauna!

sursa: yourtango.com

foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 25/02/2024