Stellium de 4 PLANETE în Vărsător. Cum să facem față energiei rebele. Viața ni se va schimba pentru totdeauna! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Stellium de 4 PLANETE în Vărsător. Cum să facem față energiei rebele. Viața ni se va schimba pentru totdeauna!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Stellium de 4 PLANETE în Vărsător. Cum să facem față energiei rebele. Viața ni se va schimba pentru totdeauna!
Stellium de 4 PLANETE în Vărsător
Credit foto: Depositphotos.com

N-ai vrea să ratezi perioada următoare, despre care astrologii spun că ne va schimba viața pentru totdeauna. Mercur, Venus, Marte și Pluto sunt în Vărsător. Soarele face acum tranziția între Vărsător și Pești, zodie în care se vor muta, pe rând și celelalte.

Datorită faptului că stelliumul în Vărsător se întinde de la 5 februarie la 11 martie 2024, iar stelliumul în Pești se întinde de la 18 februarie la 30 aprilie, ele se suprapun. Aceasta este o perioadă în care am putea avea două semne diferite concentrându-se pe lucruri diferite sau am putea aduce împreună două lucruri pentru a colabora sau a se ajuta reciproc. Ambele variante sunt posibile. Datorită faptului că Vărsătorul este semnul care guvernează caritatea și Peștii sunt semnul care guvernează compasiunea, suntem extrem de ajutători; totuși, trebuie să ne asigurăm că menținem limite sănătoase.

Iubăreții zodiacului Marte și Venus se întâlnesc în Vărsător. Cum vom resimți contopirea pe cer a Zeiței iubirii și a Războinicului neînfricat din 23 februarie 2024

Cu Pluto în Vărsător, suntem cu toții forțați să examinăm lucrurile care nu sunt construite pentru eternitate, iar alinierea acestor planete în Vărsător cu siguranță va aduce obstacole și eșecuri într-un timp foarte scurt. Dar există și o oportunitate de a privi aceste sisteme defecte și de a încerca să facem o diferență.

Până când soarele va trece în Pești pe 19 februarie, energia va fi dominată de Vărsător. Iată ce trebuie să știi despre următoarele zile.

Stellium în Vărsător și Pești: Ce Înseamnă?

Astrologii sunt în delir în următoarele zile pentru că mai multe planete vor ocupa simultan Vărsătorul. Atunci când trei sau mai multe planete sunt în aceeași zodie simultan, se numește stellium. Comunitatea astrologică este de acord că energia unui stellium devine mai palpabilă și mai convingătoare atunci când mai multe planete îl formează în același timp. Indiferent dacă suntem pregătiți sau nu, acest vindecător mistic dezvăluie adevărul, deoarece acum patru planete sunt în prezent aliniate în semnul purtătorului de apă.

Deși această tranzitare se va încheia în curand (pe 19 februarie, Soarele intră  în Pești, iar pe 22 februarie, Mercur va face același lucru), toate celelalte plante vor intra în energia evoluată a Peștilor în următoarele săptămâni. Te poți aștepta la o perioadă de emoții intense și haos în zilele următoare, urmate de puțină contemplare liniștită.

Echinocțiul de primăvară se apropie în mai puțin de o lună, iar lecțiile pe care le-ai învățat în acest stellium în Vărsător îți vor arăta ce trebuie să se schimbe pentru a începe din nou în martie 2024.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 18/02/2024