Oracolscopul saptamanal Astrocafe 27 noiembrie - 3 decembrie 2017. Mesajele Cartilor Oracol Wisdom of Hidden Realms pentru toate zodiile - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Oracolscopul saptamanal Astrocafe 27 noiembrie – 3 decembrie 2017. Mesajele Cartilor Oracol Wisdom of Hidden Realms pentru toate zodiile

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Oracolscopul saptamanal Astrocafe 27 noiembrie – 3 decembrie 2017. Mesajele Cartilor Oracol Wisdom of Hidden Realms pentru toate zodiile
Wisdom of Hidden Realms

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

astrocafe

 

Berbec – The Diamond Dreamer
Berbec - The Diamond Dreamer
Daca in ultimul timp ti-ai indreptat atentia mai ales catre lucrurile materiale, din viata de zi cu zi, e posibil sa le fi lasat pe celelalte pe plan secund. Acum e un moment bun pentru a redescoperi valoarea si bogatia ce se revarsa din experientele spirituale si sa te intorci la profunda legatura cu Divinitatea. Fii prezent la ce-ti doresti sa manifesti, caci e posibil sa nu iti convina asumarea tuturor responsabilitatilor ce apar. In relatiile cu cei apropiati renunta la critici si judecati, si manifesta mai multa blandete.
Taur – The Well Watcher
Taur - The Well Watcher
Potrivit, acum, ar fi sa iti pui ordine in idei, si sa-ti aliniezi intentiile la adevarata sursa de putere, cea a Spiritului. Cand esti centrat si in deplin acord cu ceea ce-ti doresti, Universul iti vine in intampinare oferindu-ti toate resursele necesare pentru a reusi. Intalnesti oamenii de care ai nevoie, iar timpul pare sa fie de partea ta. Ai incredere ca vei obtine un rezultat minunat si detaseaza-te de control si asteptari. Acorda-ti mai mult timp pentru odihna si relaxare.
Gemeni – The Swan Queen
Gemeni - The Swan Queen
Saptamana aceasta e potivita pentru a sta mai mult in liniste si a reflecta asupra unor aspecte ale vietii tale care acum ti se par mai importante. Intamplarile prin care ai trecut se cristalizeaza in intelepciune si, chiar daca, de multe ori, drumul parcurs ti s-a parut anevoios, rezultatul obtinut, este cu adevarat minunat. Intuitia te ghideaza si ar fi de dorit sa nu mai cauti raspunsurile la cei din jur. O idee sau un proiect nou ia nastere sau se materializeaza in zilele care urmeaza.
Rac – The Lady of the Lightening
Rac - The Lady of the Lightening
Se poate ca in aceasta saptamana sa fii surprins de niste vesti mai putin placute sau sa experimentezi o lipsa de putere. Indiferent despre ce e vorba, ar fi de dorit sa eviti a lua unele decizii sau a face schimbari pe care nu ti le doresti, acum. Saptamana aceasta e bine sa stai in liniste si sa-ti recapeti puterile, facand acele lucruri care stii ca iti plac si iti ridica nivelul energetic. Doar relaxeaza-te si asteapta ca aceasta furtuna sa treaca, fara a-i opune rezistenta. La final, noi oportunitati si solutii apar in calea ta.
Leu – The Queen of the Light
Leu - The Queen of the Light
Acum, cuvantul cheie este succesul, care se manifesta in tot ce iti propui sa initiezi sau sa duci la bun sfarsit. Important este sa fii constient de stralucirea si inteligenta ta, si astfel toate nevoile tale vor fi indeplinite cu usurinta. Incepe sa manifesti si sa transformi in realitate ideile pe care le ai, caci toate conditiile necesare unui rezultat minunat sunt indeplinite. Toata munca, asteptarea si perseverenta ta de pana acum sunt resplatite, iar tu poti fi mandru ca ai stat ancorat in credinta si adevarul inimii tale.
astrocafe
Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO

Data articol: 27/11/2017