Shop
Ultimele 100 de articole

Oracolscopul Astrocafe.ro: Mesajele Osho Zen Tarot pentru saptamana 03 – 09 aprilie 2017

03 aprilie 2017, , Vizualizări:

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 03 – 09 aprilie 2017

 

 astrocafe
Berbec – Incetinirea
Berbec - Incetinirea
E timpul sa te detasezi de toate asteptarile pe care le-ai avut in legatura cu tine sau cu alte persoane din viata ta, asumandu-ti responsabilitatea pentru toate iluziile pe care ti le-ai creat. Bucura-te de aceasta incetinire si urmareste ca in fiecare moment sa fii relaxat. Acorda mai multa atentie si ingrijire corpului tau fizic, consuma alimente sanatoase, fa sport si evita toxinele, deoarece trupul este un instrument care, atunci cand este bine pus la punct, emana armonie. Ascultandu-te iti cresti energia, iar fericirea este rasplata care deriva din aceasta.
Taur – Creatorul
Taur - Creatorul
Stapanirea focului interior, fara a-l reprima, duce la armonie si intelepciune. Din acest spatiu, al creatorului, tot ce incepi acum iti va aduce roade bogate ce se vor rasfrange asupra ta si a celor din jur. A sosit timpul sa-ti manifesti experienta si calitatile pe care le-ai dobandit in cursul vietii. Pacea mintii iti aduce sentimentul de siguranta si cunoasterea ca intotdeauna stii ce ai de facut. Chiar daca mintea ta logica nu intelege cum poate fi rezolvata o situatie, pacea mintii reprezinta credinta ta ca Divinitatea va creea o solutie miraculoasa.
Gemeni – Renasterea
Gemeni - Renasterea
Aceasta carte reprezinta cele trei nivele ale evolutiei constiintei: camila – adormita, satisfacuta de sine, leul – singuratic si orgolios si copilul- inocent si spontan. Indiferent de stadiul in care te afli, urmeaza o perioada de crestere si de schimbari, de trecere la nivelul urmator. Copilul tau interior are nevoie sa se joace, sa se bucure si sa fie onorat. Acorda-ti putin timp si intreaba-ti copilul interior “Cum te simti?”, “Ce ti-ar placea sa faci?”, si lasa-te ghidat de acea voce. Cere in continuare ghidare ingerilor, suport si protectie.
Rac – Detasarea
Rac - Detasarea
O perioada din viata ta, care te-a ajutat sa te autodefinesti, se apropie de sfarsit. Indiferent ca este vorba despre o relatie, un job sau de locul in care ai locuit pana acum, daca renunti la a te lupta, lucruri minunate te asteapta dincolo de aceasta experienta, aparent trista. Lasa-te sa curgi, precum picatura de apa pe o frunza, si priveste cu incredere noul drum care se deschide in fata ta. A te crampona cu indarjire de lucrurile care iti sunt familiare, nu face altceva decat sa te tina blocat in energia trecutului, fara a putea vedea infinitatea de posibilitati, care exista in afara mintii tale. E posibil sa primesti mesaje prin vise.
Leu – Outsiderul
Leu - Outsiderul
Parcurgi o perioada de tranzitie, iar sentimentul ca esti un outsider iti poate da tarcoale. Singura cale de a fi in deplin acord cu existenta, in acest moment, este interiorizarea, legatura cu centrul fiintei tale. Inceteaza orice lupta cu trecutul si elibereaza-te de vechea durere. Starea de eliberare iti va deschide poarta catre acel loc in care iti doreai sa fii de atata vreme. Daca tu te schimbi in interior, si viata ta se va schimba in exterior. E posibil ca noi prieteni sa intre in viata ta, sau vechi relatii de prietenie sa se transforme, ajutandu-te sa treci peste aceasta perioada.
astrocafe
Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.