Oracolscop Astrocafe.ro. Mesajele Osho Zen Tarot pentru saptamana 5 – 11 februarie 2018 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Oracolscop Astrocafe.ro. Mesajele Osho Zen Tarot pentru saptamana 5 – 11 februarie 2018

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Oracolscop Astrocafe.ro. Mesajele Osho Zen Tarot pentru saptamana 5 – 11 februarie 2018
osho zen tarot

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

 

astrocafe

 

Berbec – Indragostitii
Berbec - Indragostitii
Ceea ce percepem ca fiind iubire include in realitate o paleta de vibratii, atat joase cat si inalte. Conditionarea societatii te-a impovarat cu tot felul de asteptari si reprimari care acum e posibil sa te faca sa te simti incorsetat. Iubirea adevarata respecta individualitatea partenerului, si atunci cand incepi sa o privesti astfel, intelegi ca de multe ori acesta actioneaza precum o oglinda. Iubirea are la baza libertatea, nu asteptarile sau nevoile. Exprima-ti cu autenticitate sentimentele in fata ta si a celorlalti.
Taur – Integrarea
Taur - Integrarea
Dualitatile vietii, asa cum le-ai experimentat pana acum, incep sa se topeasca una in cealalta, iar aceasta carte iti aduce constientizarea fuziunii, a creatiei de sine. Chiar daca mai simti in interiorul tau conflictul, decizia de a renunta la el iti apartine doar tie. Experimentarea dualitatii este o parte inerenta a existentei pe aceasta planeta, dar in momentul in care unifici cele doua aspecte, masculin si feminin, yin si yang, logic si ilogic, devii o fiinta completa. Esti sustinut sa traversezi cu usurinta aceasta perioada si sa-ti descoperi darurile ascunse.
Gemeni – Lasarea in voia curentului
Gemeni - Lasarea in voia curentului
Esti in largul tau in orice situatie si te lasi in voia curentului cu usurinta, fara a fi manipulat. Beneficiezi la maxim de fiecare moment in care iti apare o noua oportunitate si te lasi dus cu gratie exact in locul in care vrei sa ajungi. Fii deschis in fata acestui sentiment de relaxare si incredere, caci totul se petrece asa cum trebuie. Daca ai avut o perioada in care ai pus mai multa presiune asupra ta, acum e momentul prielnic pentru o pauza in care dai voie proiectelor si viselor tale sa creasca si sa se coaca. Stai in liniste si mediteaza mai des.
Rac – Participarea
Rac - Participarea
Esti parte dintr-un urias proiect in care, alaturi de altii, poti ajuta la crearea unui lucru minunat. Participarea iti aduce o frumoasa energie pozitiva, iar contributia ta este foarte importanta. Fii atent la semnele care te conduc pe acest drum si bucura-te de succes. In jurul tau exista o multime de lucruri frumoase, asa ca acorda-ti in fiecare zi cate un moment in care sa practici constientizarea a ceea ce observi in clipa prezenta. Fa din participare un mod de viata si intreaga existenta va deveni pentru tine o bucurie, un extaz.
Leu – Visul
Leu - Visul
Visezi ca intr-o zi cineva sau ceva iti va aduce fericirea mult cautata? Nimeni nu are obligatia, si nici puterea de a-ti furniza fericirea, indiferent cat de apropiat iti este. Fericirea, ca si iubirea, este o stare ce vine din dezvoltarea bogatiei interioare si a maturitatii. Cu cat dobandesti mai multa iubire, in interiorul tau, cu atat vei atrage in mod natural sentimentul de dragoste. Chiar daca esti “nefericit”, nemultumit de viata ta personala, partea financiara, cariera, casa sau sanatate, renunta la aceasta stare. Evitasa te mai agati de rezultat.
astrocafe
Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Data articol: 05/02/2018