Oana Hanganu: Află ce au pregătit astrele în săptămâna 11-17 decembrie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Oana Hanganu: Află ce au pregătit astrele în săptămâna 11-17 decembrie

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Oana Hanganu: Află ce au pregătit astrele în săptămâna 11-17 decembrie
Oana Hanganu
Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 11-17 decembrie 2017. Darurile devin mesageri ai iubirii, dar sunt greu de ales, armonia este dorită, dar nu cu orice preț și mai toată lumea are senzația că poate face mai multe lucruri în același timp, dar riscă să neglijeze detalii importate.

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta!

 

Berbecii beneficiază, din plin, de generozitatea celor din jur. Se poate spune că, în cazul lor, Moș Nicolae se întoarce cu încă o serie de…Citește aici continuarea pentru Berbec!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

 

Taurii au bani pe care îi dau pe lucruri frumoase și de calitate. Le place viața, nu își refuză nimic, dar și muncesc mult pentru a-și permite tot ce…Citește aici continuarea pentru Taur!

 

 

Gemenii își evaluează relația și parteneriatele, dar nicio decizie luată acum nu e definitivă. În weekend, vor avea timp berechet pentru…Citește aici continuarea pentru Gemeni!

 

 

Racii fac inspirate „schimbări de decor” în locuință, dar trebuie să aplaneze tensiunile care pot apărea între partenerul de viață și o rudă apropiată…Citește aici continuarea pentru Rac!

 

 

Leii au noroc în dragoste, dar trebuie să fie atenți la documentele pe care le semnează. Greșelile de acum le pot scoate, mai târziu, bani din…Citește aici continuarea pentru Leu!

 

 

Fecioarele  primesc un cadou-surpriză, sub forma unei sume de bani. Ar fi bine să nu o „topească” imediat, pentru cumpărăturile de sărbători…Citește aici continuarea pentru Fecioară!

 

 

Balanțele trebuie să aplaneze tensiunile din familie. Li se cere să rezolve probleme casnice sau să își asume responsabilități suplimentare față de…Citește aici continuarea pentru Balanță!

 

 

Scorpionii pot promova un examen dificil sau pot câștiga o importantă competiție pentru că inspiră autoritate și profesionalism. Citește aici continuarea pentru Scorpion!

 

 

Săgetătorii fac schimbări în cercul de prieteni. Unii nativi vor renunța la un prieten, la cererea persoanei iubite. Ulterior, vor reveni asupra deciziei…Citește continuarea pentru Săgetător!

 

 

Capricornii pot primi, din nou, o șansă pe care au ratat-o, cândva, din motive familiale. E vorba de o oportunitate profesională cu care nu se vor mai întâlni…Citește aici continuarea pentru Capricorn!

 

 

Vărsătorii primesc invitații-surpriză la evenimente la care nu sperau să ia parte sau foști colegi, acum oameni de succes, le propun să…Citește aici continuarea pentru Vărsător!

 

 

Peștii își pot îndeplini o mai veche dorință: pleacă în vacanță sau își găsesc un job în străinătate. În relațiile care îi interesează, ei trebuie să facă primul…Citește aici continuarea pentru Pești!

 

Citește horoscopul integral pe HUFF.RO.

Data articol: 08/12/2017