Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 13-19 noiembrie 2017. Ce aduce Luna Nouă în Scorpion pentru toate zodiile

10 noiembrie 2017, , Vizualizări: 20,207
horoscop-saptamanal-13-19-noiembrie-2017-oana-hanganu

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 13-19 noiembrie 2017.  Luna Nouă în Scorpion, un eveniment care va marca toate zodiile. Află cine începe o nouă relație, cine câștigă mai mulți bani și cine face schimbări majore în carieră. Citește previziunile complete!

 

Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie aduce, pentru toate zodiile, șansa de a face schimbări esențiale. Luna Nouă din data de 18 noiembrie va avea loc în zodia Scorpion, zodia renașterii și transformării.

 

Află ce aduce Luna Nouă în Scorpion pentru zodia ta! Citește horoscopul complet!

Berbecii trebuie să evite certurile. Altfel, ratează șansa de a fi sprijiniți financiar pentru proiectele personale. În cuplu, gelozia provoacă probleme…Citește aici continuarea horoscopului pentru Berbec!

 

Taurii singuri își pot întâlni sufletul-pereche. În cuplu, Taurii cer mai multă iubire sau mai multă implicare. La job, obțin succesul dorit…Citește aici continuarea horoscopului pentru Taur!

 

Gemenii trebuie să aibă grijă de sănătatea lor, să nu se mai implice în prea multe proiecte și să își facă timp pentru odihnă și relaxare…Citește aici continuarea horoscopului pentru Gemeni!

 

Racii mai acceptă situații pe care, până acum, le treceau cu vederea. În plan sentimental, ies din carapace și cred, din nou, în iubire…Citește aici continuarea horoscopului pentru Rac!

 

Leii schimbă prioritățile și încep să acorde mai mult timp și mai multă atenție familiei. Mulți nativi vor să se mute în casă nouă…Citește aici continuarea horoscopului pentru Leu!

 

Fecioarele primesc o mulțime de vești și de invitații. Nativii singuri se îndrăgostesc de persoane cu care comunică perfect din prima clipă…Citește aici continuarea horoscopului pentru Fecioară!

 

Balanțele muncesc mai mult și își suplimentează veniturile dar își schimbă atitudinea față de bani. Încep să fie mai chibzuite…Citește aici continuarea horoscopului pentru Balanță!

 

Scorpionii sunt vedetele săptămânii: ei sunt ajutați de astre să se schimbe și, astfel, să atragă în viața lor oameni noi și situații noi…Citește aici continuarea horoscopului pentru Scorpion!

 

Săgetătorii se pot detașa de trecut, deși foste iubiri încearcă să se întoarcă în viața lor. În plan peofesional se pregătesc de mari schimbări…Citește aici continuarea horoscopului pentru Săgetător!

 

Capricornii sunt remarcați de persoane importante. Astrele îi ajută să se află în locul potrivit, la momentul potrivit…Citește aici continuarea horoscopului pentru Capricorn!

 

Vărsătorii sunt promovați la actualul job sau primesc noi oferte. Mulți nativi se implică în proiecte caritabile. Iubirea le dă, și ea, târcoale…Citește aici continuarea horoscopului pentru Vărsător!

 

Peștii investesc în propria persoană și, dacă e cazul, se pot vindeca se teama de a călători, de a iubi și de a-și schimba destinul…Citește aici continuarea horoscopului pentru Pești!

 

 

Citeste continuarea pe HUFF.RO.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu