Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop săptămânal Minerva 19-25 noiembrie 2017. Previziuni, sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte

17 noiembrie 2017, , Vizualizări: 13,458
horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - bull-2691107_1920
Horoscop săptămânal Minerva 19-25 noiembrie 2017. Previziuni, sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Care sunt zodiile care au noroc, dar și ghinion în săptămâna care urmează. Citește horoscopul

 

BERBEC

Aş spune că, pentru aceşti nativi, săptămâna aduce revelaţii neaşteptate. Sunt legate de carieră, de şefi, de oameni în care aveau încredere sau care le-au marcat într-un fel evoluţia profesională…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

TAUR

Continuă relaxarea pe toate planurile. Tensiunea dispare ca prin farmec, revin încrederea în sine, speranța și dorinţa de a schimba ceva în viaţa lor. Încep să-şi facă planuri, să viseze. Au învăţat ceva elementar despre ei înşişi, lucru care le deschide un drum nou…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

GEMENI

Pentru Gemeni, lucrurile sunt amestecare. În plan social, treaba merge de minune, dar nu aş spune că se întâmplă acest lucru şi în plan personal. În plus, ar trebui să fie niţel atenţi la sănătate. Ca să facă progrese aşa cum îşi doresc, Gemenii trebuie să acţioneze calculat şi să nu se grăbească să tragă concluzii…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

RAC

Pare să le meargă pe toate planurile şi, într-adevăr, aşa este. Sub rezerva că unele lovituri pot veni dinspre muncă sau sănătate ori chiar dinspre familie. Astfel de pericole pândesc în zilele de 23, 24 şi 25 noiembrie…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

LEU

Inițiativa personală și munca serioasă vor aduce rezultate exclente pentru acești nativi. În general, vor avea rezultatele dorite pe toate fronturile, fără excepție. Desigur, acestea vor fi direct proporționale cu efortul depus. Afectivitatea lor stă sub semn plutonian. Forţe ascunse se dezmorţesc, se trezesc la viaţă. Încep să înlăture tabieturile, obiceiurile, să-şi modifice felul în care văd lucrurile…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

FECIOARĂ

Configuraţia din tema lor astrală sugearează o dezvoltare de natură spirituală, chiar mistică aş putea spune. Nevoia de altceva, de linişte şi de reaşezare a unor lucruri aşa cum au fost nu va fi posibilă şi trebuie să înțeleagă acest lucru. Va fi o săptămână creativă care se va împleti armonios cu stare bună de sănătate, dar și cu îmbunătățirea imaginii de sine…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

BALANȚĂ

Pentru Balanţe, săptămâna este alambicată. Pur și simplu nu mai ştiu încotro să o ia sau ce soluţii să mai găsească ca să-şi reechilibreze poziţia socială şi financiară. Pe de altă parte, au senzaţia că tot ce plănuiesc se dărâmă peste noapte asemeni unui castel din nisip…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

SCORPION

Afectiv, lucrurile nu mai sunt cele cu care s-au obişnuit. Relaţiile de cuplu devin monotone, iar atunci când se întâmmplă asta, sensibilul Scorpion caută altceva. Mai este posibil să-şi surprindă anumite lucruri despre partenerul sau partenera de viaţă. Sunt lucruri pe care nu le cunoştea şi asta ar putea schimba perspectiva asupra relaţiei…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

SĂGETĂTOR

Încă nu se liniştesc lucrurile întru totul. Rămân multe de făcut şi de înţeles, dacă ne gândim la ultimii ani. Cred că este momentul să se gândească la ce au învăţat în cei aproape zece ani cât au stat în conul de umbră…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

CAPRICORN

Începe să se strângă şurubul. Dreptunghiul mistic pare că vine să îndulcească efectele crucii cardinale care încă le dă de furcă acestor nativi pe axa comunicării şi credinţei şi pe cea relaţională…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

VĂRSĂTOR

Să nu le fie teamă să se vadă aşa cum sunt, să se accepte şi să ia lucrurile ca pe un dar divin. Norocul va fi de partea lor şi vor reuşi să îşi atingă obiectivele profesionale şi pe cele personale. Ca în orice alt eveniment, au toate șansele. Nu trebuie să se îndoiască de ei înșiși sau de oportunitățile pe care le au…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

PEȘTI

Aceşti nativi nu stau prea strălucit la capitolul comunicare în săptămâna care urmează. Cei care sunt singuri şi-ar putea întâlni cu ușurință soarta, în sensul cel mai bun al cuvântului…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

Citeste horoscopul complet pe REVISTA TEO.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu