Horoscop săptămânal Minerva 3–9 decembrie 2017 – Încep SURPRIZELE pentru aceste ZODII! Semnalul de alarmă pentru GEMENI! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop săptămânal Minerva 3–9 decembrie 2017 – Încep SURPRIZELE pentru aceste ZODII! Semnalul de alarmă pentru GEMENI!

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscop săptămânal Minerva 3–9 decembrie 2017 – Încep SURPRIZELE pentru aceste ZODII! Semnalul de alarmă pentru GEMENI!
zodiac - horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - capricorn-2689947_1920

Horoscop săptămânal Minerva. Săptămâna care urmează va fi plină de surprize pentru multe semne zodiacale. Citește mai jos horoscopul Minervei pentru fiecare zodie.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

BERBEC

Cu excepţia zilelor de 7, 8 şi 9 decembrie, aş spune că tot ce vor întreprinde aceşti nativi va avea o finalitate sigură. Ar fi bine ca stările lor interioare să nu altereze această promisiune. În ultima zi a săptămânii li se întâmplă tot felul de lucruri, care de care mai ciudate. Sunt comunicativi până la exasperare și le sugerez să…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

TAUR

Atmosfera săptămânii este calmă, dar se va dinamiza de miercuri încolo. În sensul bun al cuvântului! Cariera este un fel de fundal pe care se desfăşoară toate evenimentele. Sunt oportunități de călătorie atât în ţară, cât și în străinătate. Iar iniţiativa personală este obligatorie pentru atingerea obiectivelor. Socializarea este și ea importantă, dar nu sunt absolut necesară…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

GEMENI

Ziua de luni, 4 decembrie, vine cu oportunităţi pe care ei le aşteaptă de foarte multă vreme. Inclusiv oportunităţi financiare. Totul este ca Gemenii să ştie cum să le materializeze. Cineva ar putea interpreta greșit mesajele lor, așa că trebuie să fie atenți cui și cum se adresează, să nu iasă altă minune…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

RAC

Pentru aceşti nativi se deschid porţile inimii, ale profesiei şi ale studiului. Ordinea este aleatorie. Vor fi pe cont propriu, gata să-și reevalueze viața și să trăiască pentru ei. Trebuie să echilibeze această libertate pe care și-o asumă cu deschiderea și talentul lor social pentru a-și atinge obiectivele…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

LEU

În prima jumătate a săptămânii, va fi o adevărată nebunie, mai ales că au tot felul de idei. Și toate sunt bune. Problema este la ce fel de rezultate să se aştepte după punerea lor în practică. Vor trebui să se gândească bine şi abia apoi să se aştearnă pe muncă…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

FECIOARĂ

Parcă lipsesc doar osanalele, iar unii nativi vor primi chiar și așa ceva. Pe de altă parte, dacă au ceva pe suflet, să spună ce au, să nu ezite să vorbească despre asta. Să fie însă pregătiţi, pentru că lucrurile se pot complica datorită modului în care comunică…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

BALANȚĂ

E bine, fiindcă și acești nativi încep să se limpezească şi să vadă luminiţa de la capătul tunelului. A fost o perioadă de câteva săptămâni în care nu prea au ştiut ce se petrece cu ei. Dar zilele acelea s-au dus, iar lucrurile merg bine pentru ei…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

SCORPION

Aceşti nativi mi se par excelent poziţionaţi. În cazul în care există în preajmă persoane care vor să scape de ei, am un sfat: cel mai bun lucru este să se retragă într-un colţ al lor. De acolo, să evalueze lucrurile – unde sunt, de ce sunt în acea situație și ce vor…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

SĂGETĂTOR

Cred că ar trebui să vă aşteptaţi la o serie de schimbări în munca de fiecare zi. E o schimbare pe care eu o vă spre binele vostru. Acesta este mesajul Soarelui: să își reevalueze obiceiurile zilnice, să le abandoneze pe cele care nu sunt productive…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

CAPRICORN

Deşi par orientaţi către sine mai mult ca niciodată, nu scapă de invidii, de bârfă, de lucruri care îi amărăsc. Stau şi îşi macină supărările în ei. Mesajul astrului diurn este să se concentraze asupra efortului de a vindeca durerile Trecutului…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

VĂRSĂTOR

Este foarte interesant pentru aceşti nativi ce se petrece la nivelul Casei Muncii. Ceea ce până acum le-a dat stabilitate ar putea veni să-i destabilizeze. Au o mare nevoie să acumuleze informaţii, să citească, să știe mai mult, să analizeze şi sintetizeze…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

PEȘTI

Și pentru aceşti nativi se mai risipesc norii. Să fie pregătiți pentru o schimbare majoră în viaţa lor de familie, le va aduce în atenţie probleme pe care le-au neglijat și care trebuie rezolvate înainte de orice…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

Citeste horoscopul integral pe REVISTA TEO.

Data articol: 01/12/2017