Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop săptămânal Minerva 29 octombrie – 4 noiembrie. Reevaluari, avansari, secrete intime. Atentionari pentru mai multe zodii

27 octombrie 2017, , Vizualizări: 20,133
Horoscop săptămânal Minerva 29 octombrie – 4 noiembrie 2017. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte. Citește horoscopul pentru zodia ta!

Horoscop săptămânal Minerva 29 octombrie – 4 noiembrie 2017. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte. Citește horoscopul pentru zodia ta!

BERBEC

Este ca şi cum cineva ar atenta nu doar la poziţia lor ci şi chiar la relaţia lor. Să fie atenţi mai ales la ziua de 30 octombrie când Marte, stăpânul lor, aflat într-o poziţie care ar trebui să fie avantajoasă studiilor aprofundate, nu se simte deloc bine pentru că…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

TAUR

Trigonul în semne de foc le dă energia necesară să respire uşuraţi cam toată săptămâna. Veştile sunt bune, încurajatoarea şi dătătoare de speranţe în ce priveşte comunicarea, mai ales cu cei dragi, drumurile lungi, relația cu străinătatea, pentru că lucrurile vor reintra…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

GEMENI

Familia, partenerii și prietenii vor avea nevoie de ei. Din cauza acestei energii consumate, este important să nu piardă din vedere propriile nevoi! În general, tema dăruirii este cea mai predominantă în această lună. Aceasta le hrănește sufletul, deoarece sunt întotdeauna…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

RAC

Dedicarea lor pentru muncă și ajutorarea altora va fi foarte puternică până spre sfârşitul anului. În timp ce în cariera lor nu se întrevede niciun obstacol major, au ocazia să își reevalueze obiectivele profesionale. Orice ar decide, cum se spune, Universul este…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

LEU

Nu își doresc altceva decât să se odihnească. Poate şi pentru că multe din realizările lor au ţinut de drumuri care într-un final i-au epuizat. Totuşi i-aş sfătui: mai au încă de rezolvat mici probleme cum ar fi contabilizarea beneficiilor şi cât de realiste sunt aşteptările lor şi abia apoi să…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

FECIOARĂ

30 octombrie le aduce o încununare a priceperii lor, fie sunt avansaţi, fie sunt stimulaţi financiar, fie decid, în sfârşit că este momentul să vadă de viaţa lor şi să pornească ceva pe cont propriu. Totuşi, nu vreau să trec mai departe fără să punctez faptul că este posibil…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

BALANȚĂ

În timp ce perspectivele de angajare sunt slabe în următoarele câteva luni, trebuie să se implice în muncă pentru a-şi croi succesul de care au nevoie. De aceea trebuie să aibă o familie împlinită, un stil de viață sănătos și relații solide pentru a fi fericit cu profesia lor…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

SCORPION

În timp ce intensitatea lor emoţională rămâne acerbă, Jupiter îi ajută în suişurile şi coborâşurile emoţionale. Vor beneficia foarte mult de pe urma acestor tranzite spirituale aşa că să le lase să se întâmple și să aibă încredere că Universul este de partea lor…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

SĂGETĂTOR

Două zile excelente 30 și 31 octombrie. 31 octombrie poate aduce o înţelegere de natură contractuală, posibil să fie ceva de genul unui contract prenupţial pentru cei care se căsătoresc, dar poate fi vorba şi despre un…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

CAPRICORN

Lilith în casa duşmanilor, secretelor, a lucrurilor ascunse, a bolilor neştiute poate aduce neplăceri birocratice care îi obligă să refacă o serie de documente la birou, o reorientare a finanțelor din firmă sau argumentaţii juridice, ceea ce nu le place dar nu au ce face…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

VĂRSĂTOR

O săptămână destul de ciudată pentru aceşti nativi, marcată pe de o parte de provocările lui Lilith din Săgetător, în Casa prietenilor, susține în continuare o stare de incertitudine vis-a-vis de statutul profesional…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

 

PEȘTI

Pentru nativii în zodia Pești este marcantă casa carierei. Luna Neagră din Săgetător le trece în Casa a 12-a, a lucrurilor neștiute, a secretelor și a dorințelor cele mai intime și poate aduce soluţii unor probleme profesionale….CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

 

Horoscopul integral il poti consulta pe REVISTATEO.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu