Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop săptămânal Minerva 20-26 august 2017. Schimbari, metamorfoze, tensiuni. O zodie trebuie sa fie atenta la bani!

18 august 2017, , Vizualizări: 11,795
horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com
Iata previziunile astrologului Minerva pentru saptamana 20-26 august 2017.

Berbec

Ei continuă să fie dinamici și puşi pe fapte mari. O săptămână care pentru nativii Berbec poate debuta cu o serie de reuşite pornind de la dobândirea unor bunuri pe care şi le doreau de multă vreme până la schimbarea casei sau a maşinii. Aceasta este latura lumească a vieţii, dar ei se...Citește continuarea aici!

 

 

Taur

Îmi par foarte dinamici contrar firii lor, ceea ce este bine pentru ei, că le mai pune în mişcare nu doar organismul și metabolismul ci şi imaginația, poate li se trage de la trigoanele în semne de Foc, mai ştii?! Comunicarea se…Citește aici continuarea!

 

 

Gemeni

Nu le pot spune acestor nativi că problemele lor au trecut întru totul, deloc, dar le pot spune că multe au trecut, respiră uşuraţi şi îşi pot vedea liniştiţi de proiectele lor. Decizii pe toate planurile dar cele mai importante ţin de…Citește continuarea aici!

 

 

Rac

Si aceşti nativi se bucură de o săptămână bună. Încă de luni, 21 august, Trigonul în semne de Foc, care se configurează în tema lor astrală, sugerează oportunităţi la care să fie atenţi, configuraţie care le va deschide nenumărate drumuri toată…Citește continuarea aici!

 

 

Leu

Aceşti nativi încep să arate şi să se comporte exact aşa cum sunt descrişi din cele mai vechi timpuri. Teatrali, inimă largă, mână şi pungă largă toate acestea vin să ne arate săptămâna aceasta  poate unul dintre cei mai echilibraţi nativi deși unii s-ar grăbi să spună că nu este așa deoarece în semnul lor se…Citește continuarea aici!

FecioarăSi aceşti nativi simt că timpul joacă în favoarea lor, în special profesional şi ca imagine publică ceea ce duce la capacitarea forţei interioare de a se exprima aşa cum le place lor.  Logic, aproape matematic. Dacă mai….Citește continuarea aici!

 

 

Balanță

O stare de bine interioară pentru aceşti nativi, aşa cum nu au mai simţit-o ei de multă vreme, multă sensibilitate şi o creativitate debordantă şi, după ce doi ani de stat cuminţi, acum revin cu un profil nou, o metamorfoză anatomică şi mentală de substanţă aşa…Citește aici continuarea!

 

 

Scorpion

Triază, analizează, se disculpă, sintetizează şi își fac rapid o imagine despre cum evoluează lucrurile atât pe termen scurt cât şi pe termen lung. Aparent iau lucrurile cum sunt, dar fiţi…Citește aici continuarea!

 

 

Săgetător

Pentru acești nativi lucrurile nu sunt atât de simple precum am crede la prima vedere. Crucea cardinală dintre Pluto – Uranus – Venus și Jupiter este deosebit de agresivă și implică axa financiară, atenție cum umbalți cu banii sau cui dați bani împrumut și axa socială….Citește aici continuarea!

 

 

Capricorn

S-au eliberat de probleme dar încă nu au scăpat de stresul generat de  pătratul Jupiter – Pluto, cu Jupiter în casă socială sau Careul în T separant dintre Venus – Pluto și Uranus de pe axa creativității. Atenție la Neptun în opoziție cu Merur retrograd care pare să…Citește continuarea aici!

 

 

Vărsător

Acestor nativi conjuncţia Zmeul cu focar Jupiter le dă posibilitatea să vadă lucruri sau ce stă în spatele situaţiilor tensionate, acolo unde majoritatea celorlalți nu le văd. Careul în T dintre Pluto – Jupiter și Venus acționează foarte puternic la…Citește aici continuarea!

 

 

Pești

Eclipsa totală de soare de pe 21 august ar putea să îi aducă cu picioarele pe pământ. Va fi o săptămână interesantă zic eu. Marile lor probleme vor fi legate de felul în care înţeleg că trebuie să se despartă de ceea ce au că se numeşte el trecut, amintiri sau parteneriat și le-am mai spus asta…Citește aici continuarea!

 

Citeste horoscopul complet pe REVISTA TEO.

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu