Horoscop săptămânal Oana Hanganu 4-10 decembrie 2017. Marte intră în Scorpion, semnul puterii. Află ce înseamnă pentru zodia ta! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 4-10 decembrie 2017. Marte intră în Scorpion, semnul puterii. Află ce înseamnă pentru zodia ta!

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscop săptămânal Oana Hanganu 4-10 decembrie 2017. Marte intră în Scorpion, semnul puterii. Află ce înseamnă pentru zodia ta!
scorpion - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - scorpio-2689945_1920
Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 4-10 decembrie 2017. Marte, planeta Războiului, va intra în Scorpion, semnul Puterii, în data de 9 decembrie. Jupiter, Marele Benefic dar și Marele Justițiar se va afla tot în Scorpion și își va spune cuvântul. Află ce înseamnă toate acestea pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

Berbecii reușesc, cu greu, să păstreze echilibrul între carieră și familie. Din 9 decembrie, câștigă mai mulți bani. Citește continuarea.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Taurii muncesc mai mult decât colegii lor, dar dacă vor să obțină o mărire de salariu, mai au de așteptat. Citește continuarea.

 

Gemenii trebuie să se concentreze pe adevăratele probleme, chiar dacă o mulțime de fleacuri „le vor scoate peri albi”. Citește continuarea.

 

Racii fac „boacăne” la serviciu, dar sunt iertați. Din 9 decembrie, Marte aduce sare și piper în viața lor sentimentală. Citește continuarea.

 

Leii pot evita problemele cu familia și tensiunile în cuplu doar dacă pun preț pe comunicare. În afaceri, au noroc. Citește continuarea.

 

Fecioarele își consolidează succesul sau, după caz, își găsesc un job bun. Din 9 decembrie, distracție și călătorii. Citește continuarea.

 

Balanțele care nu mai sunt preocupate de ceea spun sau gândesc cei din jur despre ele nu au decât de câștigat. Citește continuarea.

 

Scorpionii vor avea încă un aliat: în 9 decembrie, în zodia lor va ajunge Marte. În zodia lor se află, deja, și Jupiter. Citește continuarea.

 

Săgetătorii renunță la prietenii care i-au dezamăgit. La serviciu, au protectori discreți, dar și admiratori secreți. Citește continuarea.

 

Capricornii își pot rezolva, acum, problemele din cuplu. Cei singuri sunt tentați să se întoarcă la o fostă iubire. Citește continuarea.

 

Vărsătorii își îndreaptă atenția spre partener și copii. Din 9 decembrie, vor face schimbări și progrese uimitoare în carieră. Marte și Jupiter vor fi de partea lor. Citește continuarea.

 

Peștii reușesc să își facă timp și pentru familie, și pentru prieteni și pentru carieră. Au un talent extraordinar de a-si administra timpul și energia! Citește continuarea.

 

 

 

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta pe HUFF.RO!

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Data articol: 03/12/2017