Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 26 martie – 1 aprilie 2018. Previziuni pentru toate zodiile

26 martie 2018, , Vizualizări: 2,406
zodie horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - sun-1215092_1920
Iata ce va rezerva astrele in saptamana 26 martie – 1 aprilie 2018, potrivit AstroCafe.ro
 astrocafe

Berbec

Zodia Berbec

Este multă forfotă în plan domestic. Sunt zile bune pentru curățenii generale, reparații sau dialog cu membrii familiei pe chestiuni patrimoniale. Controversele sunt prezente, dar le poți gestiona cu puțin efort și bunăvoință. Se recomandă ceva mai multă atenție la instalațiile de apă din spațiul locativ, întrucât pot crea pagube de proporții. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile cu persoana iubită și cele cu copiii. Revin în atenție situațiile petrecute în primele două luni ale anului în plan amoros, deci fii prudent și prezent în tot ce se întâmplă în preajma ta.

Taur

Zodia Taur

Relațiile cu anturajul apropiat sunt dinamice și surprinzătoare. Ar fi bine să te desprinzi de acei prieteni care s-au dovedit neserioși sau profitori. Călătoriile pe distanțe scurte reprezintă o altă temă importantă a săptămânii, fiind necesare să rezolvi diverse chestiuni personale sau profesionale. Fii atent pe unde mergi și mai ales dacă șofezi! A doua parte a săptămânii evidențiază treburile gospodărești și relațiile cu membrii familiei. Sunt posibile discuții aprinse pe teme patrimoniale. Acordă o atenție deosebită instalațiilor de foc și de aer din spațiul locativ, pentru că se pot avaria serios.

Gemeni

Zodia Gemeni

Apar cheltuieli în prima parte a săptămânii, fie pentru cele necesare traiului cotidian fie pentru mofturile tale. Este bine să urmărești o listă de priorități, deoarece sunt șanse mari să cheltuiești pe lucruri inutile sau defecte. De asemenea sunt posibile furturile și pierderile de orice fel. Veniturile tale fluctuează deocamdată, iar îmbunătățirile vor apărea peste o vreme. A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă prieteni, rude sau vecini și simple cunoștințe. Dialogurile se vor purta pe tonuri ridicate, astfel că ar fi bine să eviți persoanele și situațiile conflictuale. Dacă pleci în vreo călătorie, ia-ți măsuri de precauție suplimentare.

Rac

Zodia Rac

Ești plin de energie în prima parte a săptămânii și dornic de a rezolva rapid, toate treburile restante. Însă energia vitală va flutua mult, de aceea fii prudent și dozează-ți eforturile. Stările  tale de spirit îi vor uimi pe ceilalți și astfel pot apărea situații tensionate sau certuri în toată regula. O zi în care ar fi bine să te odihnești și să te retragi din forfota cotidiană este 27 Martie. Finalul săptămânii aduce cheltuieli și discuții ample despre veniturile pe care le obții din activitatea profesională. Este o perioadă cu restricții financiare, astfel că înțelept ar fi să te rezumi la cheltuieli și consumuri necesare.

Leu

Zodia Leu

Dorul de vacanță este accentuat și ar trebui să ții cont de asta. Ai nevoie de odihnă, liniște, detașare de iureșul cotidian și introspecție. O reevaluarea a situației în care te afli și a relațiilor în care ești implicat este binevenită. Privește obiectiv și cu inima deschisă la tot ce se petrece în jurul tău și trasează un plan de îmbunătățiri pe termen lung. Ai prea puțină energie vitală ca să te mai ocupi de alții și de problemele lor. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, însă combativitatea și dorința de implicare în prea multe activități sunt la cote mari. Fii prudent, controlează-ți reacțiile și ai încredere că totul va fi bine!

 

astrocafe

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
seo
Disney
Gradinita
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu