Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop Minerva săptămâna 8-14 octombrie 2017. Ce zodii se vor confrunta cu traume din trecut. Previziuni pentru toate zodiile

06 octombrie 2017, , Vizualizări: 19,002
horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - acient-planet-1841699_1920

Horoscop Minerva săptămâna 8-14 octombrie 2017. Multe zodii vor avea parte de schimbări, altele se vor confrunta cu traumele din trecut. Citește horoscopul pentru zodia ta!

Berbec

În această săptămână Berbecii vor avea nevoie de calm și de judecată. În caz contrar, ar trebui să se pregătească să ajungă în lumina reflectoarelor sau să fie, pur și simplu, catapultați într-o poziție de conducere. Joi, pe 12 octombrie, Jupiter, expansiv, exuberant, se află într-o…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

 

Taur

Acești nativi trebuie să se pregătească pentru o schimbare. Este posibil să nu își dorească să iasă din zona lor de confort, dar să fie obligați să o facă chiar dacă cu prudență. Tema de a nu greși ar putea fi o capcană. Mai bine un pas viguros și sigur! Săptămâna aceasta reprezintă…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

 

Gemeni

Foarte activă pentru acești nativi este Casa a 12-a, casa lucrurilor ascunse, a secretelor și a bolilor neștiute, unde se află năbădăiosul Uranus, în opoziție cu Jupiter din Casa a 6-a casa muncii în colectiv, a noii tehnologii aplicate, a rutinei cotidiene și a bolilor acute. Este o primă ocazie pentru nativii acestui semn, orientat spre oameni, să…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

 

Rac

Gata sau nu, acești nativi trebuie să lucreze efectiv, deoarece Uranus din Berbec îi provoacă să schimbe jocul și din colțul lor să nu mai privească pasiv la ceea ce se întâmplă, mai ales când carieră lor primește o lovitură neașteptată, ca urmare a opoziției cu Jupiter. O săptămână în care trebuie să fie foarte atenți dacă…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

 

Leu

Acești nativi, chiar dacă gândesc lucrurile la nivel personal, cu siguranță acționează la nivel global! Revoluționarul Uranus, își pregătește trecerea în semnul Taurului, în Casa Carierei, devine energic și îl capacitează și pe expansivul Jupiter aflat în Casa familiei, intrat deja în semnul Scorpionului. Pentru Leii care și-au îndreptat atenția asupra dominației mondiale sau doar asupra avansării rapide este o veste bună. O pauză pentru…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

 

Fecioară

Acești nativi trebuie să fie atenți la ce își doresc. Energia sexuală și banii pe care îi obțin în această săptămână au fost construite lent și ar putea ajunge la un punct culminant joi, 12 octombrie. De asemenea, sunt pe punctul de a obține tot ce au în…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

 

 

Balanța

Ce se remarcă săptămâna aceasta pentru nativii Balanță? În primul rând, aceasta este săptămâna în care ei trebuie să se înhame la ceva mare, îndrăzneț și destul de departe de zona lor de confort. Săptămâna aceasta le-ar putea aduce un…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

 

 

ScorpionAcești nativi sunt în pragul unei reinventări, care va începe marți, 10 octombrie, când Jupiter se va pregăti să intre în Scorpion pentru următoarele treisprezece luni, ceea ce arată că Scorpionii sunt pe cai mari. Au nevoie de curaj ca să spună la revedere…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

 

 

Săgetător

Cu stăpânul lor planetar, Jupiter, încă în Casa a 11-a a muncii în colectiv, a prietenilor, a mediului în care trăiesc și a energiilor neconvenționale, din 9 septembrie 2016, sigur au ajuns să cunoască și să se împrietenească cu o mulțime de oameni! i ăsta este felul în care le place să trăiască. Iar păstrarea acestor prietenii a devenit o adevărată provocare pentru ei. Dacă ar putea fi plătiți…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

 

 

Capricorn

Dacă cred că au niște goluri, se înșeală, iar cu expansiunea lui Jupiter care se rostogolește încă prin Balanță și în Casa a 12-a, a lucrurilor ascunse, a bolilor neștiute, a secretelor și a propriei lumi, viața lor a devenit extrem de ocupată după 9 septembrie 2016. Dar, odată treaba făcută, au simțit nevoia să …CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

 

 

Vărsător

Cu Jupiter în Balanță încă de anul trecut, universul Vărsătorilor a sporit foarte mult. Dacă nu au apucat literalmente, să se așeze într-un loc anume (sau să se mute), atunci cu siguranță percepția lor globală asupra lumii s-a schimbat. Viața lor profesională este pe cale să se…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

 

 

Pești

Sunt gata să revină pe linia de plutire? Dacă da, să pornim la drum. Miza este ridicată în această săptămână sau poate ea este cea care îi ridică. Cum spuneam și la celelalte semne, Jupiter, jucătorul galactic, încheie un turneu de treisprezece luni prin Balanță și în Casa a 8-a a intimității, intensității și legăturilor permanente. Începând cu…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

 

Citeste horoscopul integral pe REVISTA TEO.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu