HOROSCOP Camelia Pătrășcanu până duminică. Taurii au o săptămână valoroasă, Leii au discuţii intense joi şi vineri - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu până duminică. Taurii au o săptămână valoroasă, Leii au discuţii intense joi şi vineri

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » HOROSCOP Camelia Pătrășcanu până duminică. Taurii au o săptămână valoroasă, Leii au discuţii intense joi şi vineri

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat, duminică, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 25 martie – 1 aprilie.

HOROSCOP BERBEC

Se anunță o săptămână care aduce foarte multe întâlniri, mai ales joi și vineri. Pot rezolva multe din dligențele lor cu ajutorul autorităților. Au nevoie de acte, dar și de decizii și colaborează pentru asta cu persoane cu putere înaltă de a impune lucrurile, poate printr-o semnătură, printr-un act sau pur și simplu prin audieri. În weekend însă se anunță o perioadă grozavă pentru distracție.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

HOROSCOP TAUR

Au și ei o săptămână valoroasă, se bazează mai mult pe alianțe, pe colaborări, poate chiar pe partenerul de viață. Pentru unii Tauri partenerul poate veni cu rezolvări și soluții financiare sau de natură profesională. Au fler în afaceri și știu cum să-și investească banii sau să scoate maximum de profit în această săptămână. S-ar putea să lucreze și în weekend pentru că sunt foarte concentrați la ceea ce au de făcut și nu vor să scape momentul foarte bun din această săptămână.

HOROSCOP GEMENI

Este o săptămână care aduce și în cazul lor înttâlniri diverse, poate chiar o colaborare cu persoane din străinătate sau niște vești de acolo, de la oameni care le dau tot felul de informații interesante pe care ei le integrează în lucruile pe care le au de făcut. Poate veni și o invitație în legătură cu o călătorie și se pregătesc unii dintre ei în acest sens. Trebuie să fie atenți însă la felul în care comunică, mai ales marți și miercuri. Pot fi poate ocult-interpretate niște informații pe care ei le dau și trebuie să se asigure că omul a înțeles exact ce ei au transmis. Atenție și la sănătate spre finalul săptămânii. În weekend Gemenii pot ieși în afara orașului.

Citeste continuarea pe kfetele.ro

Data articol: 28/03/2019