Aceste ZODII CRESC cel mai mult grație greutăților în această săptămână - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Aceste ZODII CRESC cel mai mult grație greutăților în această săptămână

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Aceste ZODII CRESC cel mai mult grație greutăților în această săptămână
Aceste ZODII CRESC
Credit foto: Depositphotos.com

S-ar putea să nu putem eticheta săptămâna aceasta ca fiind dură, deoarece orice experimentăm ne va ajuta fie să creștem, fie să ne învețe ceva atât de valoros încât vom fi fericiți că am trecut prin orice ar fi. Avem multe de făcut săptămâna aceasta și de multe ori, când tranzitele sunt „aranjate” în acest fel, vedem totul în culori vii.

Trei zodii merg cu fluxul și se agita în perioada următoare. Avem și o Lună Plină în Berbec care lucrează cu noi, așa că acesta este un avertisment pentru aceste trei semne zodiacale să nu ia prea multe lucruri in serios. Totul se rezolvă de la sine, iar universul ne spune că indiferent de ce se întâmplă, se va rezolva de la sine în această săptămână.

1. Berbec

Săptămâna aceasta te are atât de activ încât s-ar putea să nu consideri greu ceea ce faci pur și simplu pentru că vei fi atât de preocupat în acest timp încât s-ar putea să nu poți cântări acțiunile tale ca bune sau rele. Ești pur și simplu „în mișcare” și de neoprit în timp ce merge cu tine. În această săptămâna, vei constata că, în ciuda numeroaselor tranzite, poti ocoli ceea ce este promis a fi dificil. Asta nu înseamnă că lucrurile nu vor fi dificile. Ai un anumit tip de optimism și ai prefera să vezi paharul pe jumătate plin decât pe jumătate gol.

În această săptămână, „treci peste” ceva ce trebuia depășit și, deși asta s-ar putea să îți fi scos la iveală câteva amintiri proaste, nu este nimic cu care nu te-ai obișnuit deja. Săptămâna aceasta are câteva momente dure „în oglindă” pentru tine, dar te poți ridica peste orice.

HOROSCOP SPECIAL. Ziua de 29 septembrie este CEA MAI NOROCOASĂ pentru aceste ZODII. Ce le aduce bun Luna plina în Berbec?

Numărul norocos al zodiei tale chinezești

TOP 5 zodii chinezești cele mai norocoase în această săptămână. Ești pe listă?

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 26/09/2023